«Азов»: Медійний шум навколо військовополонених допомагає і шкодить водночас

«Азов»: Медійний шум навколо військовополонених допомагає і шкодить водночас

6 Жовтня 2022
3947
6 Жовтня 2022
14:18

«Азов»: Медійний шум навколо військовополонених допомагає і шкодить водночас

3947
«Другого Медведчука для обміну у нас поки що немає. Але є досить цікава ідея по обмінному фонду», – розповіли представники полку «Азов».
«Азов»: Медійний шум навколо військовополонених допомагає і шкодить водночас
«Азов»: Медійний шум навколо військовополонених допомагає і шкодить водночас

Медійний шум навколо військовополонених допомагає і шкодить водночас. Про це під час пресконференції, яку транслювало НВ, сказав Ілля «Гендальф» Самойленко, т.в.о заступника командира полку «Азов» по роботі з особовим складом.

«Медійний шум допомагав, але також шкодив. З одного боку, він стимулює роботу органів влади, хоча вони роблять її нормально, з іншого – може наражати на небезпеку тих, хто в полоні. Зважайте на це, коли плануєте будь-які дії. Тому що інформація – це дуже могутня зброя», – зазначив він.

Самойленко додав, що мітинги і демонстрації в Європі з вимогами звільнити військовополонених, яких утримує Росія, – це важлива складова, «тому що ми знаходимось в різних інформаційних полях і нам ці поля треба об’єднувати».

Начальник штабу полку «Азов» Богдан «Тавр» Кротевич висловив особисту думку, що медійний шум не допомагає обміну полоненими.

«Медійний шум не допомагає взагалі. Це був, моя особиста думка, політичний обмін Медведчука (обмін, що відбувся 21 вересня, – ред.). Другого Медведчука у нас поки що немає. Але є досить цікава ідея, яку ми озвучимо пізніше, з приводу того, щоб набрати обмінний фонд для визволення наших полонених», – сказав він.

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3947
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
566 дн. тому
Слава ВОЇНАМ! Нарешті азовцям перепадає хоча б крихта уваги, якої бійці достойні давно! Про них до 24 лютого постійно писав журнал tv-park. Поцікавтесь. Довірливі, деякі унікальні, розмови допоможуть краще осягнути азовське єство. Невже потрібна була героїчна трагедія "Азовсталі", щоб помітити цих ЛЮДЕЙ? Зрозуміти. Підтримати. Захистити від чорних ротів. Добре слово мовити. Стільки помиїв, скільки вилили на "Азов" - не зніс ніхто! Біда в тому, що не тільки з-за поребрика старалися... Переважна ж більшість інших рідних медіа, у кращому випадку, мовчала. Сподіваюсь, нинішня цікавість до ВОЇНІВ "Азову" - не хайп на потребу дня. Будьмо з ними завжди! І пам'ятаймо загиблих!
Ігор
568 дн. тому
Як цікаво! Сенцову, бабі Юлі шум навпаки допомогав. 2500 здоровенних, хутряних печерних дятьків не приваблювало прориватись боєм. Вони до всіх диктаторів волали про допомогу. Вони домовились стати обмінним фондом: військових злочинців на військових злочинців. Потім пільгове життя за рахунок розікраденої країни.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду