Подоляк закликав не робити з російських спікерів ньюзмейкерів

Подоляк закликав не робити з російських спікерів ньюзмейкерів

20 Квітня 2022
921
20 Квітня 2022
15:47

Подоляк закликав не робити з російських спікерів ньюзмейкерів

921
Михайло Подоляк: Росіяни надто часто використовують публічні заяви лише як елемент обов'язкового тиску. Навіщо їм підігрувати?
Подоляк закликав не робити з російських спікерів ньюзмейкерів
Подоляк закликав не робити з російських спікерів ньюзмейкерів

Радник керівника ОП Михайло Подоляк закликав не робити з російських спікерів ньюзмейкерів.  

Про це Подоляк заявив коментуючи заяву речника російського диктатора Дмитра Пєскова щодо нібито передачі Росією «проєкту мирної угоди».

«Мені здається, не слід використовувати тих чи інших російських спікерів як ньюзмейкерів. Набагато краще спиратися лише на офіційні повідомлення української сторони. Тому що росіяни надто часто використовують публічні заяви лише як елемент обов'язкового тиску. Навіщо їм підігрувати?», – цитує Подоляка «Укрінформ».

За його словами,  Україна ще в межах стамбульського раунду передала РФ свої пропозиції щодо «формульних рішень». У тому числі, щодо гарантій безпеки для унеможливлення подальших нападів на Україну.

«Російська сторона вивчила пропозиції та висловила свої зустрічні позиції. Далі – наша черга вивчати, порівнювати, робити висновки. У тому числі, політико-юридичного характеру», – наголосив Подоляк.

29 березня в Стамбулі відбулись перемовини між представниками України та Росії, українська делегація оголосила свої вимоги для закінчення війни. Перемовини відбулись на тлі відступу військ РФ з півночі України, коли росіяни не змогли досягнути жодних з поставлених своїм командуванням цілей.

Україна наполягає на міжнародному договорі про гарантії безпеки, який має працювати за аналогом 5 статті НАТО. Про ключові вимоги України до Росії читайте за посиланням.

Станом на 20 квітня, за даними Генштабу, ЗСУ ліквідували майже 21 тисячу  російських військовослужбовців, приблизно 1000 взяли у полон. Також росіяни понесли великі втрати у бронетехніці, літаках та гелікоптерах. 

Архівне фото: «Радіо Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
921
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду