Під Києвом в районі бойових дій зник фотожурналіст Макс Левін

Під Києвом в районі бойових дій зник фотожурналіст Макс Левін

22 Березня 2022
2596
22 Березня 2022
14:43

Під Києвом в районі бойових дій зник фотожурналіст Макс Левін

2596
Востаннє Левін виходив на зв'язок у Вишгородському районі 13 березня.
Під Києвом в районі бойових дій зник фотожурналіст Макс Левін
Під Києвом в районі бойових дій зник фотожурналіст Макс Левін

Під Києвом у Вишгородському районі зник фотожурналіст Максим Левін, востаннє він виходив на зв'язок 13 березня. Про це «Укрінформу» повідомив друг Левіна Маркіян Лисейко.

За словами Лисейка, востаннє Левін виходив на зв'язок з Вишгородського району. На той момент він був у районі бойових дій із фотокамерою. Лисейко також розповів, що Левін поїхав на власному авто фотографувати бойові дії 13 березня.

Макс залишив автівку біля села Гута Межигірська та пішов у бік села Мощун. З його телефону надійшло повідомлення об 11:23, після чого він більше не виходив на зв'язок і не з'являвся в мережі.

Пізніше стало відомо, що в районі, де Макс мав працювати, розпочались досить інтенсивні бойові дії, під час яких він міг дістати поранення або потрапити в полон до окупантів.

Левін працює як фотокореспондент і документальний фотограф та оператор для багатьох українських і міжнародних видань, співпрацював з агентствами Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske.

Фото Левіна публікували такі видання, як Wall Street Journal, TIME, Breaking news Poland, EU AGENDA, World news, The Moscow Time, Кореспондент.net, ELLE, TV-24, Radio Bulgaria, Ukraine Crisis Media center, Vatican news, Радіо Свобода (RFE/RL). Більшість його документальних проєктів пов'язані з війною в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2596
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду