Український серіал «Зломовчання» представлять на Берлінале

Український серіал «Зломовчання» представлять на Берлінале

27 Січня 2022
2386
27 Січня 2022
15:38

Український серіал «Зломовчання» представлять на Берлінале

2386
Це спільний проєкт платформи Oll.tv, кінокомпанії Star Media, хорватської компанії Drugi Plan та німецького дистриб'ютора Beta Film.
Український серіал «Зломовчання» представлять на Берлінале
Український серіал «Зломовчання» представлять на Берлінале

Український серіал «Зломовчання» відібрано до Berlinale Series Market Selects 72-го Берлінського міжнародного кінофестивалю. Про це повідомила пресслужба стримінгового сервісу Oll.tv, де в грудні 2021-го відбулась прем'єра серіалу.

«Зломовчання» – це спільний проєкт платформи Oll.tv, кінокомпанії Star Media, хорватської компанії Drugi Plan та німецького дистриб'ютора Beta Film. Зйомки проходили у Хорватії та Україні у 2021 році.

За сюжетом, у Хорватії детектив Володимир та репортер Стрібор працюють над розкриттям смерті кількох дівчат та головного підозрюваного у їхньому вбивстві. У цей же час киянка Ольга дізнається про загадкове зникнення своєї племінниці-підлітка. Чоловік Ольги – впливова людина в хорватському місті Осієк, і саме в це місто приводять Ольгу пошуки племінниці. Там вона знайомиться з Володимиром та Стрібором.

У головній ролі знялася Ксенія Мішина. Бюджет 6-серійної стрічки складає 250 тисяч євро за епізод.

Читайте також:

В основі сценарію – книга хорватського письменника та журналіста Драго Хедла «Виборче мовчання». У ній йдеться про реальне розслідування злочинів, пов'язаних із кримінальним бізнесом та торгівлею людьми.

Berlinale Series Market традиційно проходить під час Берлінського кінофестивалю та збирає галузевих експертів, виробників, дистриб'юторів, правовласників для демонстрації та обговорення головних трендів світового серіального виробництва.

Загалом цьогоріч до програми Berlinale Series Market Selects увійшли 13 серіалів з різних країн. 

Нагадаємо, що на Берлінале-2022 змагатиметься документальний фільм Тараса Томенка «Терикони». Він також претендує на Berlinale Documentary Award.

Крім того, українська стрічка «Клондайк» буде змагатися у конкурсній програмі Берлінале, а проєкт стрічки «Ortalan» Нарімана Алієва відібрано до Берлінського копродукційного кіноринку.

72-й Берлінський кінофестиваль пройде з 10 до 20 лютого 2022 року.

Ілюстрація надана пресслужбою Oll.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2386
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду