HBO купила права на показ серіалу «Зломовчання»

HBO купила права на показ серіалу «Зломовчання»

23 Лютого 2022
2433
23 Лютого 2022
10:38

HBO купила права на показ серіалу «Зломовчання»

2433
Крім того, 6-серійну стрічку придбала компанія Lumière для фламандськомовних глядачів країн Бенілюксу.
HBO купила права на показ серіалу «Зломовчання»
HBO купила права на показ серіалу «Зломовчання»

Американська телекомпанія HBO придбала права на показ українсько-хорватського серіалу «Зломовчання». Про угоду повідомила пресслужба Oll.tv.

Серіал створили українські онлайн-платформа Oll.tv та компанія Star Media у співпраці з хорватською компанією Drugi Plan та хорватським мовником HRT, а також німецьким дистриб'ютором Beta Film. Також як співпродюсер до проєкту приєдналася німецько-французька мовна група ZDF/ARTE.

Права отримала група HBO Europe, до якої входять телеканали HBO, HBO2, HBO3, Cinemax та Cinemax2. Серіал зможуть побачити передплатники НВО у країнах Центральної та Східної Європи. 

Крім того, 6-серійну стрічку придбала компанія Lumière для фламандськомовних глядачів країн Бенілюксу. 

Українська прем'єра серіалу «Зломовчання» відбулася 10 грудня 2021 на Oll.tv. У головній ролі знялася Ксенія Мішина. Бюджет стрічки складає 250 тисяч євро за епізод.

Читайте також:

В основі сценарію – книга хорватського письменника та журналіста Драго Хедла «Виборче мовчання». У ній йдеться про реальне розслідування злочинів, пов'язаних із кримінальним бізнесом та торгівлею людьми.

За сюжетом, у Хорватії детектив Володимир та репортер Стрібор працюють над розкриттям смерті кількох дівчат та головного підозрюваного у їхньому вбивстві. У цей же час киянка Ольга дізнається про загадкове зникнення своєї племінниці-підлітка. Чоловік Ольги – впливова людина в хорватському місті Осієк, і саме в це місто приводять Ольгу пошуки племінниці. Там вона знайомиться з Володимиром та Стрібором.

Режисер-постановник – Далібор Матаніч. Зйомки проходили у Хорватії та Україні у 2021 році.

Раніше «Зломовчання» представили на «Берлінале-2022».

Нагадаємо, HBO також придбала український фільм «Погані дороги» режисерки Наталії Ворожбит

Фото: Oll.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2433
Читайте також
17.02.2022 11:32
«Детектор медіа»
2 598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду