«УП» опублікувало відеозапис конфлікту Гогілашвілі з київськими патрульними (ВІДЕО)

«УП» опублікувало відеозапис конфлікту Гогілашвілі з київськими патрульними (ВІДЕО)

12 Грудня 2021
4221
12 Грудня 2021
17:46

«УП» опублікувало відеозапис конфлікту Гогілашвілі з київськими патрульними (ВІДЕО)

4221
На відео заступник очільника МВС обурюється на патрульних, які перевіряють в нього документи, що ті не знають його в лице. Це друге подібне відео з Гогілашвілі.
«УП» опублікувало відеозапис конфлікту Гогілашвілі з київськими патрульними (ВІДЕО)
«УП» опублікувало відеозапис конфлікту Гогілашвілі з київськими патрульними (ВІДЕО)

«Українська правда» пише, що їхньому журналісту Михайлу Ткачу рядові працівники поліції передали відеозапис, на якому заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі лається на поліцейського, який 24 листопада перевіряв у нього документи.

На відео патрульний намагається пояснити Гогілашвілі алгоритм своїх дій, виправдовується, що він мусить виконувати свої службові обов’язки. Але Гогілашвілі перебиває патрульного, кричить на нього та вживає образливі вислови. Також він дивується, що патрульний не впізнав його в лице.

«Ти що, тупий?! Що з тобою, тебе що, припудрило?», – повторює Гогілашвілі.

Нагадаємо, що у суботу в мережі з'явилось відео, на якому заступник очільника МВС Олександр Гогілашвілі на одному з блокпостів на в’їзді в Донецьку область свариться з поліцейськими, які вимагали в нього документи на перевірку.

Гогілашвілі погрожував правоохоронцям, дивувався, що його не впізнають в обличчя, та звертався до них із образами. Денис Монастрирський відреагував на інцидент та ініціював проведення дисциплінарного провадження, а самого Гогілашвілі відсторонив на час з’ясування всіх обставин.

Головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов написав, що Гогілашвілі для пересування використовував бронеавтомобіль посольства США, а охорона йому не мала б надаватися за статусом.

За його інформацією, Гогілашвілі більшу частину життя жив у Росії, працював помічником боксера, а сьогодні депутата Держдуми РФ Миколи Валуєва. Десь на початку 2010-их років переїхав в Україну. Також він працював соціальним працівником громадської організації з лікування наркозалежних упродовж 11 місяців у 2018-19 роках. 

Президент Володимир Зеленський звернувся до міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та Кабінету міністрів з проханням звільнити Гогілашвілі.

«Центр журналістських розслідувань» пише, що у Гогілашвілі є дійсний російський паспорт

Фото: з вільних джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4221
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр Іванович
837 дн. тому
Грузин з російським паспортом - заступник очільника МВС України?! Криє матом поліціянта при виконанні?!! І той ніяково виправдовується перед цим бидлом?!!! Щось мені здається, третій Майдан на місці не стоятиме.
Василь
837 дн. тому
Рилом в землю. Саме рилом, якщо не вміе розмовляти по людськи. На жаль таких при посадах 90%
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду