detector.media
12.12.2021 17:46
«УП» опублікувало відеозапис конфлікту Гогілашвілі з київськими патрульними (ВІДЕО)
«УП» опублікувало відеозапис конфлікту Гогілашвілі з київськими патрульними (ВІДЕО)
На відео заступник очільника МВС обурюється на патрульних, які перевіряють в нього документи, що ті не знають його в лице. Це друге подібне відео з Гогілашвілі.

«Українська правда» пише, що їхньому журналісту Михайлу Ткачу рядові працівники поліції передали відеозапис, на якому заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі лається на поліцейського, який 24 листопада перевіряв у нього документи.

На відео патрульний намагається пояснити Гогілашвілі алгоритм своїх дій, виправдовується, що він мусить виконувати свої службові обов’язки. Але Гогілашвілі перебиває патрульного, кричить на нього та вживає образливі вислови. Також він дивується, що патрульний не впізнав його в лице.

«Ти що, тупий?! Що з тобою, тебе що, припудрило?», – повторює Гогілашвілі.

Нагадаємо, що у суботу в мережі з'явилось відео, на якому заступник очільника МВС Олександр Гогілашвілі на одному з блокпостів на в’їзді в Донецьку область свариться з поліцейськими, які вимагали в нього документи на перевірку.

Гогілашвілі погрожував правоохоронцям, дивувався, що його не впізнають в обличчя, та звертався до них із образами. Денис Монастрирський відреагував на інцидент та ініціював проведення дисциплінарного провадження, а самого Гогілашвілі відсторонив на час з’ясування всіх обставин.

Головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов написав, що Гогілашвілі для пересування використовував бронеавтомобіль посольства США, а охорона йому не мала б надаватися за статусом.

За його інформацією, Гогілашвілі більшу частину життя жив у Росії, працював помічником боксера, а сьогодні депутата Держдуми РФ Миколи Валуєва. Десь на початку 2010-их років переїхав в Україну. Також він працював соціальним працівником громадської організації з лікування наркозалежних упродовж 11 місяців у 2018-19 роках. 

Президент Володимир Зеленський звернувся до міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та Кабінету міністрів з проханням звільнити Гогілашвілі.

«Центр журналістських розслідувань» пише, що у Гогілашвілі є дійсний російський паспорт

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY