Блогера Заліска госпіталізували. Він просив припинити писати йому побажання смерті

Блогера Заліска госпіталізували. Він просив припинити писати йому побажання смерті

4 Грудня 2021
15256
4 Грудня 2021
13:03

Блогера Заліска госпіталізували. Він просив припинити писати йому побажання смерті

15256
Блогер, який нещодавно влаштував скандальне святкування свого дня народження у День пам’яті жертв голодоморів, потрапив до лікарні.
Блогера Заліска госпіталізували. Він просив припинити писати йому побажання смерті
Блогера Заліска госпіталізували. Він просив припинити писати йому побажання смерті

Чернівецького блогера Олександра Заліска госпіталізували 3 грудня через «нервовий зрив».

Про це у соцмережах повідомив його друг Олексій Друк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лесик (@lessyk_d)

Із Заліском пов’язаний нещодавній скандал у львівському Будинку вчених. Блогер влаштував святкування свого дня народження у День пам'яті жертв голодоморів. Святкування обурило користувачів та користувачок мереж, зокрема через сторіс ведучого заходу Володимира Остапчука із словами «голодна туса». 

Багато хто сприйняв це як неповагу до жертв голодоморів, однак Остапчук потім вибачався і запевнив, що не мав на увазі відсилання до пам’ятного дня.

3 грудня Заліско записав слізне відеозвернення, у якому скаржився на булінг з боку користувачів та користувачок. Він просив перестати бажати йому смерті й «звинувачувати» у раптовій смерті директора львівського Будинку вчених Романа Славітича

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ОЛЕКСАНДР ЗАЛІСКО (@o_zalisko)

Товариш Заліска Друк написав у інстаграмі, що Заліска госпіталізували. Він виклав фото, як медики надають блогеру допомогу, і попросив людей припинити булити Заліска.

Після розголосу у ЗМІ львівська мерія закрила Будинок вчених, керівництво ж закладу запевняє, що організатори не повідомили про формат святкування.  

Після критики у медіа Олександр Заліско у своєму інстаграмі написав: «Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу… Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені!».

Пізніше Заліско перепросив за гучну вечірку в День пам'яті жертв голодоморів і поскаржився, що залишився без доходів.

Пам’ять жертв голодоморів в Україні вшановують щороку в четверту суботу листопада. У листопаді 2006 року Верховна Рада України визнала Голодомор 1932–1933 років геноцидом українського народу.

За даними науковців, загальна кількість людських втрат від Голодомору 1932–33 років становить майже 4 мільйони, а втрати українців у частині ненароджених становлять понад 6 мільйонів.

Фото: з вільних джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15256
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бульбера
873 дн. тому
Багато чинуш теж хворіють, коли залітають. І той, туди ж, помирає.
станіслав
873 дн. тому
карма така гарна цій гидоті. а що "друзі" його,блогери мовчать? язики в жопи позасовували? отакі друзі сучі.хай і їм гикнється,щоб вдавилися
GENNADIY
873 дн. тому
Це просто наркоманська ломка та психи від втрачання грошей. Підстрижися і йди в АТО, доведи ТАМ свою особистість та силу духу. Чи знову обісрався, гидотник?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду