Блогер Заліско перепросив за «голодну тусу» у День пам’яті жертв голодоморів

Блогер Заліско перепросив за «голодну тусу» у День пам’яті жертв голодоморів

30 Листопада 2021
4143
30 Листопада 2021
17:34

Блогер Заліско перепросив за «голодну тусу» у День пам’яті жертв голодоморів

4143
Олександр Заліско: Мене позбавлено фактично всіх джерел доходу, це для мене величезний удар.
Блогер Заліско перепросив за «голодну тусу» у День пам’яті жертв голодоморів
Блогер Заліско перепросив за «голодну тусу» у День пам’яті жертв голодоморів

Чернівецький блогер Олександр Заліско перепросив за гучну вечірку в День пам'яті жертв голодоморів, яка викликала обурення у соцмережах.

В інстаграмі блогер поскаржився, що залишився без доходів.

«За дві доби мене позбавлено фактично всіх джерел доходу, найбільші національні бренди розірвали угоду і відмовились від співпраці… Це для мене величезний удар», – написав Заліско.

У відео Заліско вибачився перед людьми, почуття яких «абсолютно необдумано та ненавмисне» образив.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ОЛЕКСАНДР ЗАЛІСКО (@o_zalisko)

27 листопада, у День пам'яті жертв голодоморів, Заліско гучно відсвяткував свій день народження у львівському Будинку вчених. Вечірка була у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, а тости імениннику  проголошували стоячи на столах.

Розважав гостей телеведучий Володимир Остапчук. У своєму інстаграмі під фотографією з вечірки він написав «голодна блогерська туса».

Пізніше Остапчук перепросив за цю фразу і запевнив, що вона не була наругою чи гумором над Днем пам'яті жертв голодоморів.

Після розголосу у ЗМІ львівська мерія закрила Будинок вчених, керівництво ж закладу запевняє, що організатори не повідомили про формат святкування.  

Після розголосу і критики у медіа Олександр Заліско у своєму інстаграмі написав: «Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу… Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені!».

Пам’ять жертв голодоморів в Україні вшановують щороку в четверту суботу листопада. У листопаді 2006 року Верховна Рада України визнала Голодомор 1932–1933 років геноцидом українського народу.

За даними науковців, загальна кількість людських втрат від Голодомору 1932–33 років становить майже 4 мільйони, а втрати українців у частині ненароджених становлять понад 6 мільйонів.

Фото: Олександр Заліско/Instagram

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4143
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду