Разумков сказав, що балотуватиметься у президенти України

Разумков сказав, що балотуватиметься у президенти України

27 Листопада 2021
5546
27 Листопада 2021
12:03

Разумков сказав, що балотуватиметься у президенти України

5546
Також він планує створити політичну партію та взяти участь у парламентських виборах.
Разумков сказав, що балотуватиметься у президенти України
Разумков сказав, що балотуватиметься у президенти України

Ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков сказав, що має намір створити власну політичну партію та взяти участь як у наступних президентських, так і у парламентських виборах. Про це він сказав в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Разумков сказав, що хоче змінити країну та продовжить робити те, «що не вийшло зробити у 2019-му році». Щодо політичної партії, то це буде саме партія, а не «партійний проєкт».

«Я встигну. Я багато що встиг з 2018 по 2019-й, результати говорять самі за себе. І я впевнений, що я встигну до наступних парламентських виборів разом з людьми, які йдуть сьогодні зі мною і які, я сподіваюся, доєднаються до нас згодом», – сказав Разумков.

Нагадаємо, що 7 жовтня Верховна Рада відкликала Дмитра Разумкова з посади спікера парламенту. Разумков був першим номером у списку партії «Слуги народу» на дострокових парламентських виборах в 2019 році. Посаду спікера він обіймав з 29 серпня 2019 року.

Ініціатором відставки Разумкова стала фракція «Слуга народу». Однією з причин стали розбіжності у позиції Разумкова та «Слуги народу» щодо закону про олігархів. В ОПУ заявили, що спікер почав гальмувати ініціативи президента та відмовляється бути «командним гравцем».

Після звільнення з посади спікера Разумков став позафракційним нардепом і не виключив, що буде розбудовувати власний політичний проєкт.

8 жовтня Верховна Рада обрала новим спікером парламенту Руслана Стефанчука.

Фото: LIGA.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5546
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Супостат
873 дн. тому
Новый флагман гидоты после гибели политических монстров прошлого взялся за их возрождение. По Библии на воскрешение дается 4 дня. Их срок уже прошел. Не поможет даже трепанация черепов этой гидоты. Неблагодарное это дело для человека неспособного предлложить народу инновацинных подходов в поиске будущего страны. Хватит кормить людей перегнившим тридцатилетним дерьмом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду