detector.media
27.11.2021 12:03
Разумков сказав, що балотуватиметься у президенти України
Разумков сказав, що балотуватиметься у президенти України
Також він планує створити політичну партію та взяти участь у парламентських виборах.

Ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков сказав, що має намір створити власну політичну партію та взяти участь як у наступних президентських, так і у парламентських виборах. Про це він сказав в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Разумков сказав, що хоче змінити країну та продовжить робити те, «що не вийшло зробити у 2019-му році». Щодо політичної партії, то це буде саме партія, а не «партійний проєкт».

«Я встигну. Я багато що встиг з 2018 по 2019-й, результати говорять самі за себе. І я впевнений, що я встигну до наступних парламентських виборів разом з людьми, які йдуть сьогодні зі мною і які, я сподіваюся, доєднаються до нас згодом», – сказав Разумков.

Нагадаємо, що 7 жовтня Верховна Рада відкликала Дмитра Разумкова з посади спікера парламенту. Разумков був першим номером у списку партії «Слуги народу» на дострокових парламентських виборах в 2019 році. Посаду спікера він обіймав з 29 серпня 2019 року.

Ініціатором відставки Разумкова стала фракція «Слуга народу». Однією з причин стали розбіжності у позиції Разумкова та «Слуги народу» щодо закону про олігархів. В ОПУ заявили, що спікер почав гальмувати ініціативи президента та відмовляється бути «командним гравцем».

Після звільнення з посади спікера Разумков став позафракційним нардепом і не виключив, що буде розбудовувати власний політичний проєкт.

8 жовтня Верховна Рада обрала новим спікером парламенту Руслана Стефанчука.

Фото: LIGA.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY