Бутусов позиватиметься до Зеленського через «брехню про себе»

Бутусов позиватиметься до Зеленського через «брехню про себе»

26 Листопада 2021
7075
26 Листопада 2021
18:34

Бутусов позиватиметься до Зеленського через «брехню про себе»

7075
Зеленський сказав, що на совісті Бутусова «смерті людей» через його повідомлення про застосування українською армією дрону на непідконтрольній частині Донбасу.
Бутусов позиватиметься до Зеленського через «брехню про себе»
Бутусов позиватиметься до Зеленського через «брехню про себе»

Про це головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов сказав в ефірі «Радіо Свобода». 

«15 місяців мене ображала вся президентська пропаганда з ним на чолі. І тепер я прихожу на пресконференцію, очікую вибачень, а натомість чую нову брехню. Я збираюся відстоювати свої інтереси в суді. Оскільки президент визнав фактично свою брехню проти мене. І набрехав нові речі», – сказав він. 

Контекст: 26 жовтня 2021 року українська армія за допомогою дрону знищила російську гаубицю Д-30 на непідконтрольній частині Донбасу. Гаубиця вела обстріл українських позицій. Це було перше застосування ЗСУ ударних дронів.

На сьогоднішній пресконференції Зеленський звинуватив Бутусова, що той перший розголосив цю інформацію

«Щодо дронів. Я вам скажу – на вашій совісті смерті людей. Після цього скільки було на нас атак і скинутих бомб дронами?» – заявив Зеленський.

У відповідь Бутусов звинуватив президента у брехні. На думку журналіста, Зеленському має бути соромно. Журналіст вважає, що президент перекладає свою відповідальність на інших. 

Про головні заяви президента Зеленського читайте у матеріалі «Детектора медіа»

Фото: «Радіо Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7075
Читайте також
29.11.2021 09:32
Отар Довженко
«Детектор медіа»
6 194
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
879 дн. тому
Бутусов та його видання зробили багато для розпалювання конфліктів навколо України. Особливо з Білоруссю. І в середині країни об'явити 73% зрадниками та поганцями та роками поливати їх брудом, це схоже на дії комуністичних ЗМІ та ЗМІ Руанди які роздмухали геноцид. В той час, як 8%, в основному продажні патріоти та корумповані чиновники об'явили себе "які досягнули просвітління" і мають нахабно повчати Україну. Замість розвитку, патріотично заробляють занепадом.
Сергей
880 дн. тому
Ох и конченое чмо
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду