Болдуїн сказав папараці, що Гатчинс була його подругою

Болдуїн сказав папараці, що Гатчинс була його подругою

31 Жовтня 2021
3289
31 Жовтня 2021
10:24

Болдуїн сказав папараці, що Гатчинс була його подругою

3289
Йому довелось зупинити автівку й вийти до преси, яка переслідувала його.
Болдуїн сказав папараці, що Гатчинс була його подругою
Болдуїн сказав папараці, що Гатчинс була його подругою

Американський актор Алек Болдуїн відповів на питання папараці, які переслідували його сім’ю через трагедію на знімальному майданчику фільму Rust. Відео опублікувало видання TMZ.

Він зупинив машину й вийшов до папараці, з ним була його дружина Хіларія, яка також знімала їхнє спілкування на смартфон.

«Мої діти плачуть в машині. Мені не можна коментувати розслідування, я щодня розмовляю з поліцейськими. Я розповів все, що міг. Будь ласка, дайте нам спокій» – звернувся він до ЗМІ.

Він також додав, що загибла Галина Гатчинс була його подругою, як і режисер фільму Джоель Соуз

«У день, коли я приїхав у Санта-Фе й почав зніматися, я запросив її та Джоеля на вечерю. У нас була дуже зіграна команда, ми разом знімали фільм й тут трапляється ця жахлива подія», – сказав він. 

Він також сказав, що подібні випадки зі зброєю на знімальних майданчиках трапляються вкрай рідко, «один раз на трильйон», але згоден з тим, що в майбутньому слід обмежити використання справжньої зброї під час зйомок кіно. 

Нагадаємо, інцидент стався 21 жовтня під час зйомок вестерну у штаті Нью-Мексико. Внаслідок пострілу актора та продюсера фільму Алека Болдуїна загинула кінооператорка Галина Гатчинс та був поранений режисер Джоел Соуза, який стояв за її спиною.

Алек Болдуїн прокоментував інцидент, заявивши, що в нього немає слів, щоб передати шок та смуток від того, що трапилось. Він запропонував родині загиблої операторки свою допомогу.

Галині Гатчинс було 42 роки, вона мала громадянство України та в останні роки працювала в Голівуді. У 2019-му журнал асоціації кінематографістів Америки включив її у десятку найперспективніших операторів США.

Під увагою слідства наразі перебувають двоє осіб: збройова експертка Ганна Ґутьєррес-Рід, яка була відповідальна за зброю на знімальному майданчику, а також асистент режисера Дейв Голлс, який передав Болдуїну зброю, стверджуючи, що вона безпечна. 

Фото: TMZ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3289
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду