detector.media
13.10.2021 21:05
Остап Дроздов вестиме святковий концерт на 4 каналі
Остап Дроздов вестиме святковий концерт на 4 каналі
14 жовтня на каналі буде марафон, який об’єднає чотири свята.

Ведучий токшоу «Прямим текстом» Остап Дроздов вестиме святковий концерт «Пісні війни» на 4 каналі, що відбудеться о 21:00 14 жовтня. Про це йдеться в повідомленні пресслужби каналу.

14 жовтня з нагоди чотирьох свят — Дня українського козацтва, Дня захисників і захисниць, Покрови та Дня Української повстанської армії — 4 канал матиме спеціальний ефір. Про кожне свято журналісти каналу підготували мініфільми. Глядачам покажуть наживо марші захисників (10:00) та УПА (12:00), репортажі зі святкових служб у церквах різних конфесій, козацькі забави просто неба тощо.

Святковий концерт «Пісні війни» триватиме з 21:00 до 22:30, а після нього покажуть фільм про жінок у Національній гвардії.

Нагадаємо, ведучий 4 каналу Остап Дроздов в авторській програмі «Прямим текстом» назвав глядачів підсанкційних каналів «112 Україна», ZIK та NewsOne «дрібними амебами», «інфузоріями туфельками», «одноклітинними», «дрімучими неадекватними людьми», а глядачку, яка жалілась на закриття «каналів Медведчука» в ефірі каналу «Наш» – «старою дурною бабою». За це йому оголосила публічний осуд Комісія з журналістської етики, а 4 канал оштрафувала Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Співвласниками 4 каналу є колишній народний депутат Дмитро Добродомов та його соратник по партії «Народний контроль» Андрій Мисик. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY