detector.media
20.09.2021 14:00
Oll.tv запустив нову платформу для всіх пристроїв
Oll.tv запустив нову платформу для всіх пристроїв
Відтепер у Smart TV, Android TV, смартфонах, планшетах і на сайті сервіс виглядатиме однаково.

Стримінговий сервіс Oll.tv оголосив про запуск нової платформи і генеральне оновлення на всіх основних пристроях – Smart TV, Android TV, смартфонах, планшетах і на сайті, про що повідомила пресслужба.

«Перевага нової платформи в тому, що тепер інтерфейси і досвід користувача на всіх платформах абсолютно симетричні. Якщо до цього Oll.tv на телевізорі, на сайті і в мобільному телефоні були трьома різними додатками з різним зовнішнім виглядом, різною логікою поведінки, різними місцями знаходження контенту, способами його опису, то зараз це єдина система. І людина, переходячи з одного пристрою на інший, не губиться. А за красивими і зручними інтерфейсами лежить багато технічних потужностей, оскільки паралельно з редизайном ми посилили інфраструктуру сервісу», – розповів директор з контенту і досвіду користувача Oll.tv Віталій Чирков.

На платформі з'явились нові розділи. Наприклад, розділ «Моє», який дозволить нна будь-якому пристрої відкласти вибрані фільми, серіали, шоу та канали і подивитися в зручний час. Також тепер на будь-якому пристрої можна додивитися фільм або серіал, почавши саме з того місця, на якому зупинився раніше.

«Ми суттєво змінили нашу контентну політику, ексклюзивно отримали кращі світові серіали від «Амедіатеки», у нас тісна співпраця з IVI – їх бібліотека всередині наших пакетів. Ми запустили власне виробництво якісного контенту – вже в грудні вийде наш перший Original серіал «Зломовчання» з Ксенією Мішиною в головній ролі», – додав Чирков.

Раніше повідомлялось, що кінокомпанія Star Media спільно з зарубіжними партнерами вироблятиме серіал, який стане екранізацією книги-бестселера хорватського письменника і журналіста Драго Хедлі з трилогії Slavonian Trilogy. Партнером та інвестором, який матиме ексклюзивні права на цей проєкт в Україні став ОТТ-сервіс «Медіа Групи Україна» Оll.tv.

Фото: пресслужба

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY