Путін і Байден: на каналі «Україна 24» відбудеться марафон, присвячений зустрічі президентів

Путін і Байден: на каналі «Україна 24» відбудеться марафон, присвячений зустрічі президентів

15 Червня 2021
1880
15 Червня 2021
18:14

Путін і Байден: на каналі «Україна 24» відбудеться марафон, присвячений зустрічі президентів

1880
16 червня «Україна 24» проведе марафон «Женевська зустріч», присвячений події, за якою слідкуватиме весь світ, — розмові глав США та Росії. Що зміниться для України після цієї зустрічі?
Путін і Байден: на каналі «Україна 24» відбудеться марафон, присвячений зустрічі президентів
Путін і Байден: на каналі «Україна 24» відбудеться марафон, присвячений зустрічі президентів

В прямому ефірі каналу «Україна 24» з 9-ї ранку ведучі інформаційного каналу — Олена Чабак, Алла Щоличева, Олег Білецький, Марія Скиба, Андрій Булгаров, Борис Іванов, Катерина Федотенко, Микита Міхальов — розповідатимуть про підготовку до майбутньої зустрічі світових лідерів у Женеві.

О 17:00 Тигран Мартиросян прокоментує нюанси перемовин віч-на-віч та проаналізує, як їх результат вплине на відносини з Україною.

О 18:45 ефір продовжить Наташа Влащенко у незвичайному форматі — разом з гостями ведуча обговорить оперативну інформацію про хід зустрічі президентів США та Росії, а ведучий Олег Білецький з другої студії аналізуватиме останні події навколо зустрічі.

Вже о 20:00 Віолетта Логунова разом з Євгенієм Кисельовим обговорять спрямованість Женевської зустрічі Байдена та Путіна: це буде конструктивна співпраця чи кожен з президентів залишиться при своїх переконаннях?

О 21-й Василь Голованов у спецвипуску «Ток-шоу №1» розпочне дискусію з гостями, чи дійсно Україна може стати «розмінною монетою» в політичній грі Росії та США.

Традиційно опівночі підсумки дня підіб’є Євгеній Кисельов.

Нагадаємо, президент США Джо Байден та президент Росії Володимир Путін зустрінуться у Женеві 16 червня.

Президенти обговорять весь спектр назрілих проблем між країнами, оскільки США прагнуть відновити передбачуваність і стабільність в американо-російських відносинах.

15 квітня 2021 року Байден оголосив надзвичайну ситуацію у сфері нацбезпеки Сполучених Штатів через деструктивні дії Росії. 

Також Байден підписав указ про введення нових санкцій проти Росії через шкідливу зовнішньополітичну діяльність Кремля.

Нові обмеження передбачають санкції щодо шести російських технологічних компаній, які причетні до кібератак на установи США. Також вводяться санкції проти фізичних і юридичних осіб РФ, яких США звинувачують у втручанні в американські вибори і проведення кампаній з дезінформації. Крім того, Білий дім повідомив про висилку десяти росіян, які працюють у дипмісії РФ у Вашингтоні.

Також запроваджуються обмеження на операції з російським держборгом – з 14 червня 2021 року американським інвесторам буде заборонено купувати на первинному ринку держоблігації РФ.

У березні 2021 року Національна розвідка США заявила, що Росія під час президентських виборів 2020 року в Сполучених Штатах організувала кампанію з дискредитації тоді ще кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

17 березня Джо Байден під час інтерв'ю ABC News ствердно відповів на запитання ведучого, чи вважає він Володимира Путіна вбивцею. Також Байден пригрозив Росії наслідками на тлі виходу звіту розвідки США про те, що Кремль намагався втрутитись у президентську кампанію-2020 та «очорнити» кандидата від демократів.

Президент Росії Володимир Путін прокоментував слова Байдена дитячою приказкою «хто так обзивається, той сам так називається». 

Фото: «Україна 24»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1880
Читайте також
17.06.2021 15:00
Олександр Михельсон
для «Детектора медіа»
5 361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду