«В мене немає таких даних». Юрій Бойко відповів, чи вважає він Путіна вбивцею

«В мене немає таких даних». Юрій Бойко відповів, чи вважає він Путіна вбивцею

2 Квітня 2021
3008
2 Квітня 2021
11:21

«В мене немає таких даних». Юрій Бойко відповів, чи вважає він Путіна вбивцею

3008
На думку Бойка, вести переговори з РФ дотримуючись позиції, що Путін вбивця, неможливо.
«В мене немає таких даних». Юрій Бойко відповів, чи вважає він Путіна вбивцею
«В мене немає таких даних». Юрій Бойко відповів, чи вважає він Путіна вбивцею

Співголова фракції партії «ОПЗЖ» Юрій Бойко не став називати президента Росії Володимира Путіна «вбивцею». В етері ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» Бойко припустив, що президента США Джо Байдена «просто спіймали журналісти».

«Я думаю, що президента Байдена просто спіймали журналісти…Як же ви збираєтеся вести переговори в «нормандському форматі» з такою позицією? Ви що, будете домовлятися чи звинувачувати когось, обзивати? Чи не ви, припустимо, а президент країни. Ось він поїде на переговори – і що йому робити? У «нормандському форматі» сидить пані Меркель, сидить пан Макрон, сидить пан Путін – заходить пан Зеленський і каже: «Я з тобою взагалі говорити не буду»? Чи як?», – сказав Бойко.

На пряме запитання, чи вважає він Путіна вбивцею, Бойко відповів: «В мене немає таких даних».

17 березня президент США Джо Байден під час інтерв'ю ABC News ствердно відповів на запитання ведучого, чи вважає він Володимира Путіна вбивцею.  

«Угу, так», – сказав Байден.

Також Байден пригрозив Росії наслідками на тлі виходу звіту розвідки США про те, що Кремль намагався втрутитись у президентську кампанію-2020 та «очорнити» кандидата від демократів.

«Він заплатить свою ціну. Я мав з ним розмови і я знаю його відносно добре... я казав йому: Я знаю вас, а ви знаєте мене. Якщо я встановлю, що це сталося, то готуйтеся…», – зазначив президент США.

Повне відео інтерв'ю за активним посиланням.

Після слів президента Байдена Росія відкликала свого посла у Вашингтоні для проведення консультацій. Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав слова Байдена дуже «поганим висловлюванням» і додав, що за всю історію відносин між країнами «такого ще не було».  

Президент Росії Володимир Путін прокоментував слова Байдена дитячою приказкою «хто так обзивається, той сам так називається». 

Скріншот відео: ТСН/Youtube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3008
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду