detector.media
02.04.2021 11:21
«В мене немає таких даних». Юрій Бойко відповів, чи вважає він Путіна вбивцею
«В мене немає таких даних». Юрій Бойко відповів, чи вважає він Путіна вбивцею
На думку Бойка, вести переговори з РФ дотримуючись позиції, що Путін вбивця, неможливо.

Співголова фракції партії «ОПЗЖ» Юрій Бойко не став називати президента Росії Володимира Путіна «вбивцею». В етері ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» Бойко припустив, що президента США Джо Байдена «просто спіймали журналісти».

«Я думаю, що президента Байдена просто спіймали журналісти…Як же ви збираєтеся вести переговори в «нормандському форматі» з такою позицією? Ви що, будете домовлятися чи звинувачувати когось, обзивати? Чи не ви, припустимо, а президент країни. Ось він поїде на переговори – і що йому робити? У «нормандському форматі» сидить пані Меркель, сидить пан Макрон, сидить пан Путін – заходить пан Зеленський і каже: «Я з тобою взагалі говорити не буду»? Чи як?», – сказав Бойко.

На пряме запитання, чи вважає він Путіна вбивцею, Бойко відповів: «В мене немає таких даних».

17 березня президент США Джо Байден під час інтерв'ю ABC News ствердно відповів на запитання ведучого, чи вважає він Володимира Путіна вбивцею.  

«Угу, так», – сказав Байден.

Також Байден пригрозив Росії наслідками на тлі виходу звіту розвідки США про те, що Кремль намагався втрутитись у президентську кампанію-2020 та «очорнити» кандидата від демократів.

«Він заплатить свою ціну. Я мав з ним розмови і я знаю його відносно добре... я казав йому: Я знаю вас, а ви знаєте мене. Якщо я встановлю, що це сталося, то готуйтеся…», – зазначив президент США.

Повне відео інтерв'ю за активним посиланням.

Після слів президента Байдена Росія відкликала свого посла у Вашингтоні для проведення консультацій. Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав слова Байдена дуже «поганим висловлюванням» і додав, що за всю історію відносин між країнами «такого ще не було».  

Президент Росії Володимир Путін прокоментував слова Байдена дитячою приказкою «хто так обзивається, той сам так називається». 

Скріншот відео: ТСН/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY