Оголошено ще двох членів Наглядової ради УКФ

Оголошено ще двох членів Наглядової ради УКФ

20 Січня 2021
1598
20 Січня 2021
15:25

Оголошено ще двох членів Наглядової ради УКФ

1598
Наразі Наглядова рада Українського культурного фонду складається з восьми осіб. Дев'ятим членом стане новообрана голова УКФ.
Оголошено ще двох членів Наглядової ради УКФ
Оголошено ще двох членів Наглядової ради УКФ

Про це повідомляється на сайт УКФ.

Міністерство культури та інформаційної політики обрало до складу Наглядової Ради генеральну директорку Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків Катерину Чуєву та актора, режисера серіалу «Слуга народу», який допомагав формувати концепцію нового державного каналу для тимчасово окупованих територій «Дом» Олексія Кірющенка

Нагадаємо, раніше президент Зеленський призначив членами ради поета, драматурга Юрія Рибчинського та громадського діяча, мандрівника, засновника ТОВ «Ван Лайф Тревел» Артема Суріна.

За результатами інтернет-голосування, яке тривало два тижні, до складу Наглядової ради від закладів культури обрано колишнього голову Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, нинішнього віцепрезидента Star Media Юрія Артеменка та генерального директора Національного цирку України Владислава Корнієнка, від громадських об'єднань - директора історико-меморіального музею «Героїзм і Холокост» Олександра Сусленського та першого заступника генерального директора Харківської національної опери Ігоря Тулузова.  

Наглядова рада УКФ має складатися з дев'яти осіб – двох осіб, визначених Президентом України, двох осіб, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах культури та мистецтв, двох осіб – представників закладів культури, двох осіб – представників громадських об’єднань та Голови Фонду (за посадою).

Голову УКФ буде оголошено згодом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1598
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду