Обрано чотирьох членів Наглядової ради УКФ

Обрано чотирьох членів Наглядової ради УКФ

19 Грудня 2020
665

Обрано чотирьох членів Наглядової ради УКФ

665
Міністерство культури та інформаційної політики України за результатами інтернет-голосування оголосило імена чотирьох членів Наглядової ради Українського культурного фонду – двох представників громадськості та двох представників закладів культури.
Обрано чотирьох членів Наглядової ради УКФ
Обрано чотирьох членів Наглядової ради УКФ

Про це повідомляється на сайті Українського культурного фонду. 

Наглядова рада УКФ має складатися з дев'яти осіб – двох осіб, визначених Президентом України, двох осіб, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах культури та мистецтв, двох осіб – представників закладів культури, двох осіб – представників громадських об’єднань та Голови Фонду (за посадою).

Так, за результатами інтернет-голосування, яке тривало два тижні, до складу Наглядової ради від закладів культури обрано колишнього голову Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, нинішнього віцепрезидента Star Media Юрія Артеменка та генерального директора Національного цирку України Владислава Корнієнка, від громадських об'єднань - директора історико-меморіального музею «Героїзм і Холокост» Олександра Сусленського та першого заступника генерального директора Харківської національної опери Ігоря Тулузова.  

Владислав Корнієнко є членом попереднього складу Наглядової ради УКФ. Крім нього, до неї входили: Олексій Кужельний, Олександр Книга, Олександр Богуцький, Ада Роговцева, Алла Гордієнко, Юлія Литвинець, Сергій Сьомкін. Цей склад Наглядової ради Фонду був сформований в кінці 2017 року. Строк повноважень члена ради становить три роки та сплив у кінці 2020 року. 

Відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», Наглядова рада є одним із органів управління УКФ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
665
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду