detector.media
20.01.2021 15:25
Оголошено ще двох членів Наглядової ради УКФ
Оголошено ще двох членів Наглядової ради УКФ
Наразі Наглядова рада Українського культурного фонду складається з восьми осіб. Дев'ятим членом стане новообрана голова УКФ.

Про це повідомляється на сайт УКФ.

Міністерство культури та інформаційної політики обрало до складу Наглядової Ради генеральну директорку Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків Катерину Чуєву та актора, режисера серіалу «Слуга народу», який допомагав формувати концепцію нового державного каналу для тимчасово окупованих територій «Дом» Олексія Кірющенка

Нагадаємо, раніше президент Зеленський призначив членами ради поета, драматурга Юрія Рибчинського та громадського діяча, мандрівника, засновника ТОВ «Ван Лайф Тревел» Артема Суріна.

За результатами інтернет-голосування, яке тривало два тижні, до складу Наглядової ради від закладів культури обрано колишнього голову Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, нинішнього віцепрезидента Star Media Юрія Артеменка та генерального директора Національного цирку України Владислава Корнієнка, від громадських об'єднань - директора історико-меморіального музею «Героїзм і Холокост» Олександра Сусленського та першого заступника генерального директора Харківської національної опери Ігоря Тулузова.  

Наглядова рада УКФ має складатися з дев'яти осіб – двох осіб, визначених Президентом України, двох осіб, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах культури та мистецтв, двох осіб – представників закладів культури, двох осіб – представників громадських об’єднань та Голови Фонду (за посадою).

Голову УКФ буде оголошено згодом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY