Сьомий «Чілдрен Кінофест» відбудеться онлайн

Сьомий «Чілдрен Кінофест» відбудеться онлайн

6 Травня 2020
1275
6 Травня 2020
19:49

Сьомий «Чілдрен Кінофест» відбудеться онлайн

1275
Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків цього року відбудеться онлайн – з 29 травня по 7 червня на офіційному сайті.
Сьомий «Чілдрен Кінофест» відбудеться онлайн
Сьомий «Чілдрен Кінофест» відбудеться онлайн

Про це повідомляє пресслужба «Чілдрен Кінофест».

Покази конкурсної програми триватимуть протягом 7 днів, переглянути їх можна буде у будь-який зручний час і безкоштовно. 

Фільм-ретроспектива та роботи фіналістів конкурсу дитячих короткометражних фільмів, які входять до складу позаконкурсної програми, будуть доступні для перегляду як спецподії за розкладом – протягом одного дня. 

«Карантинні обмеження не дають змоги провести фестиваль так, як ми звикли – у понад 20 містах України, з повними залами на тисячі та сотні маленьких глядачів. Але це не тільки виклики, а й неймовірні можливості – Совеня Чарлі та Чілдрен Кінофест цього року можуть завітати у кожен український дім», – коментують перенесення фестивалю в онлайн-формат організатори. 

До конкурсної програми фестивалю увійдуть фільми для аудиторії віком від 4 років, відібрані командою фестивалю на європейських кінооглядах для дітей та підлітків.

Поза конкурсом глядачі продовжать знайомитися з історією кінематографа: у попередні роки ця секція представила ретроспективи першовідкривачів зі світу кіно – Чарлі Чапліна, Бастера Кітона, Лотти Райнігер, Жоржа Мельєса та братів Люм’єр.

Програму фестивалю буде оголошено в середині травня. 

Переможця «Чілдрен Кінофесту» традиційно обере аудиторія: після перегляду стрічок конкурсної програми глядачам буде запропоновано оцінити їх. 

Почесним послом фестивалю став музикант, продюсер, автор пісень і фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

Раніше «Чілдрен Кінофест» оголосив склад журі Четвертого конкурсу дитячих фільмів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1275
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду