«Чілдрен Кінофест» оголосив почесну амбасадорку 2021 року

«Чілдрен Кінофест» оголосив почесну амбасадорку 2021 року

20 Квітня 2021
1284
20 Квітня 2021
20:32

«Чілдрен Кінофест» оголосив почесну амбасадорку 2021 року

1284
Щороку фестиваль «Чілдрен Кінофест» підтримує амбасадор, який популяризує ідеї якісного сімейного дозвілля і культурного розвитку дітей та підлітків в Україні.
«Чілдрен Кінофест» оголосив почесну амбасадорку 2021 року
«Чілдрен Кінофест» оголосив почесну амбасадорку 2021 року

Почесною амбасадоркою восьмого «Чілдрен Кінофесту», який у 2021 році відбудеться в гібридному форматі, стала співачка та авторка пісень Христина Соловій. Про це йдеться в оприлюдненому пресрелізі.

Співачка розповіла, що є «кіноманкою» та свого часу «ледь не вступила на акторський факультет».

«Я виросла у містечку, в якому довгий час не було кінотеатру. Мені було 9, коли тато повів мене на фільм “Гладіатор”. Думаю, саме тоді я і стала кіноманкою, і вже залишуся нею назавжди. В якийсь період я навіть мріяла пов‘язати своє життя з кінематографом, ледь не вступила на акторський факультет. Сьогодні маю за честь бути амбасадоркою "Чілдрен Кінофесту 2021". Думаю, що кіно – це той вид мистецтва, який найніжніше відлунює в юних душах. Кіно допомагає розвивати емоційний інтелект. З трепетом і в очікуванні розділити з вами це свято», – коментує свою участь у фестивалі Христина Соловій.

Співачка народилась у Дрогобичі, з дитинства займалася музикою. У 2013 році взяла участь у телевізійному пісенному конкурсі «Голос країни», в якому дійшла до півфіналу. Продюсером Христини Соловій став Святослав Вакарчук. 

Щороку фестиваль «Чілдрен Кінофест» підтримує амбасадор, який популяризує ідеї якісного сімейного дозвілля і культурного розвитку дітей та підлітків в Україні. Амбасадорами фестивалю у різні роки були співаки Андрій Хливнюк, Фагот, Джамала, Дмитро Шуров, актор і кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв, письменниця Катерина Бабкіна та правозахисниця і письменниця Лариса Денисенко.

Восьмий «Чілдрен Кінофест» проходитиме з 28 травня до 6 червня 2021 року в гібридному форматі. Покази відбудуться в кінотеатрах понад 20 міст України, а також онлайн – на сайті фестивалю childrenkinofest.com. Програму фестивалю оголосять в кінці квітня 2021 року.

У межах Чілдрен Кінофесту буде показано двадцять стрічок-фіналістів П'ятого конкурсу короткометражних фільмів, знятих дітьми. Участь у Конкурсі можуть брати діти віком від 7 до 14 років. Дедлайн подачі конкурсної роботи – 4 травня 2021 року.

Фото:24tv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1284
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду