Міносвіти оприлюднило розклад з темами телеуроків та вдосконалило трансляції на YouTube

Міносвіти оприлюднило розклад з темами телеуроків та вдосконалило трансляції на YouTube

13 Квітня 2020
5266
13 Квітня 2020
10:25

Міносвіти оприлюднило розклад з темами телеуроків та вдосконалило трансляції на YouTube

5266
Міністерство освіти і науки опублікувало розклад телеуроків та теми, які обговорюватимуть цього тижня.
Міносвіти оприлюднило розклад з темами телеуроків та вдосконалило трансляції на YouTube
Міносвіти оприлюднило розклад з темами телеуроків та вдосконалило трансляції на YouTube

Про це повідомляється на сайті відомства.

«Однією із новацій цього тижня буде чіткий час виходу кожного уроку на ютуб-каналі МОН. Минулого тижня фіксованим був лише час початку першого уроку, решта відео виходила в залежності від тривалості кожного запису», – йдеться в повідомленні.

З 13 квітня на ютуб-каналі МОН уроки розпочинатимуться так:

  • 1 урок – 10:00
  • 2 урок – 10:30
  • 3 урок (руханка) – 11:00
  • 4 урок – 11:15
  • 5 урок – 11:45
  • 6 урок (руханка) – 12:15
  • 7 урок – 12:30

Усі уроки зберігаються в записі на YouTube, трансляції можна почати переглядати зі зручного для вас місця.

«Для того, щоб у вас було цілісне уявлення про те, що саме розповідатимуть вчителі впродовж тижня, ми оприлюднюємо розклад з темами до кожного уроку. Завантажити розклад з темами можна тут: 5 клас, 6 клас, 7 клас8 клас9 клас10 клас, 11 клас», – зазначається в повідомленні.

На ютуб-каналі МОН також працюють окремі списки відтворення для кожного класу: 5 клас6 клас7 клас8 клас9 клас10 клас11 клас

Нагадаємо, 6 квітня 2020 року стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходять відеоуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів. Транслюють 12 телеканалів: «ПлюсПлюс», «112 Україна», NewsOne, «Піксель», ZIK, «УНІАН ТБ», «Індіго», «Рада», «UA: Культура», «UA: Перший», М1 та 5 канал, а також телеканал «Дом» (для учнів з окупованих територій), медіасервіс Megogo та Oll.tv. Школярі також зможуть дивитися ці уроки у Facebook та YouTube.

Директор Львівської школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан» Олександр Козловський з власної ініціативи заборонив учителям закладу використовувати контент каналів Медведчука для підготовки онлайн-уроків. Батькам теж порадив не користуватися.

Народна депутатка від фракції «Голос» Наталія Піпа закликала Офіс президента України, Мінкультури та Міносвіти і науки виключити з проєкту NewsOne, ZIK та «112 Україна», оскільки це «проросійські пропагандистські канали».

Перша заступниця голови Нацради Ольга Герасим’юк наголосила, що трансляція телеуроків на телеканалах «112 Україна», NewsOne і ZIK не дасть їм ніяких преференцій у випадку розгляду регулятором порушень в ефірі цих мовників.

Офіс президента України домовився з усіма телеканалами, які показують уроки в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн», щоб під час трансляцій в їх ефірі не було жодних політичних сюжетів.

Директорка громадської організації «Освіторії» Анна Сидорук повідомила, що над проєктом дистанційної освіти «Всеукраїнська школа онлайн» працюють близько семи знімальних груп у різних класах, зйомки телеуроків проходять паралельно.

Над проєктом працює збірна команда медіафахівців – фрілансери, працівники телеканалів СТБ, «1+1», Новий канал, «Інтер», ICTV, «Україна» та продакшн-студій Patriot, «Квартал 95» та «Мамахохотала».

Фото: Медіа Група Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5266
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду