Megogo показуватиме телеуроки

Megogo показуватиме телеуроки

2 Квітня 2020
3023
2 Квітня 2020
12:23

Megogo показуватиме телеуроки

3023
На медіасервісі Megogo показуватимуть та зберігатимуться всі телеуроки, які вийдуть у рамках «Всеукраїнської школи онлайн».
Megogo показуватиме телеуроки
Megogo показуватиме телеуроки

Про це 2 квітня повідомляє пресслужба медіасервісу, який став партнером освітнього проєкту.

Уроки будуть доступними у будь-який час, їх можна буде дивитися з усіх пристроїв, що підтримує сервіс, а саме: Smart TV, смартфони, планшети, медіаплеєри, ігрові консолі та інші.

«Відповідно розкладу навчання, на Megogo у спеціальному розділі "Всеукраїнська школа онлайн" з’являтимуться нові уроки. Для зручності, вони будуть поділені за днями, класами (від 5 до 11) і назвами предметів», – йдеться в повідомленні.

Уроки будуть безкоштовними та доступними для незареєстрованих користувачів. Натомість для існуючих користувачів медіасервісу, уроки буде сформовано в окремі інтерактивні канали в розділі «Телеканали». Загалом буде сім інтерактивних каналів у відповідності до класу.

«Оскільки зараз цей проєкт є найвищим для нас пріоритетом, команда Megogo запускатиме продукт за рекордний термін. Уже в понеділок, о 10:00, ми будемо готові представити зручні та зрозумілі розділи, у першу чергу, для дітей, аби вони щодня могли самостійно навчатися разом із найкращими вчителями України», – сказав директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков.

Як писав ДМ, 21 березня під час зустрічі з керівництвом українських телеканалів Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, у межах якого «найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час».

Згодом президент України повідомив, що 6 квітня 2020 року стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходитимуть телеуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів. Школярі також зможуть навчатися дистанційно в Facebook та YouTube.

До освітнього проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» долучилися 11 телеканалів: «ПлюсПлюс», «112 Україна», NewsOne, «Піксель», ZIK, «УНІАН ТБ», «Індіго», «Рада», «UA: Культура», «UA: Перший» та М1.

1 квітня Міністерство освіти і науки опублікувало розклад телеуроків для учнів 5-11 класів, які транслюватимуть українські телеканали та ютуб-канал відомства в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».

Нагадаємо, київська влада запустила телеуроки в зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні. Відеоуроки на каналі «Київ» виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Також відео можна подивитися на Youtube-сторінці каналу «Київ». Пізніше стало відомо, що канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

Фото: Megogo 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3023
Читайте також
18.06.2020 16:46
«Детектор медіа»
2 787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду