Міносвіти опублікувало розклад телеуроків

Міносвіти опублікувало розклад телеуроків

1 Квітня 2020
16901
1 Квітня 2020
13:30

Міносвіти опублікувало розклад телеуроків

16901
Міністерство освіти і науки опублікувало розклад телеуроків для учнів 5-11 класів, які транслюватимуть українські телеканали та ютуб-канал відомства в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».
Міносвіти опублікувало розклад телеуроків
Міносвіти опублікувало розклад телеуроків

Про це 1 квітня повідомляється на сайті МОН.

Телеуроки проходитимуть з понеділка по п’ятницю, починаючи з 6 квітня й до завершення карантину. Вони починатимуться о 10:00.

Транслюватимуться уроки з: української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

«Розклад занять на наступні тижні можна завантажити для: 5 класу, 6 класу, 7 класу, 8 класу, 9 класу, 10 класу, 11 класу, а також загальний розклад онлайн-школи. На ютуб-каналі МОН в описі під кожним відео вчителі також залишатимуть домашні завдання на закріплення теми, які учні зможуть зробити, щоб краще опанувати матеріал. Завдання даватимуться за найпоширенішими в країні підручниками. Посилання на електронні версії цих підручників також можна буде знайти в описі під відео», – йдеться в повідомленні.

Уроки для 5 класу показуватимуть телеканали «Плюс-Плюс» та «112 Україна»

Уроки для 6 класу показуватимуть телеканали Zoom та NewsOne

Уроки для 7 класу показуватиме телеканал ZIK

Уроки для 8 класу показуватимуть телеканали «Індиго» та «УНІАН-ТБ»

Уроки для 9 класу показуватимуть телеканали «Рада» та «UA:Культура»

Уроки для 10 класу показуватиме телеканал «UA:Перший»

Уроки для 11 класу показуватиме телеканал М1

Зйомки уроків відбуваються в Новопечерській школі Києва. У відеозаняттях беруть участь українські зірки: ведучі, музиканти, актори, спортсмени тощо.

Як писав ДМ, 21 березня під час зустрічі з керівництвом українських телеканалів Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, у межах якого «найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час».

Згодом президент України повідомив, що 6 квітня 2020 року стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходитимуть телеуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів. Школярі також зможуть навчатися дистанційно в Facebook та YouTube.

До освітнього проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» долучилися 11 телеканалів: «ПлюсПлюс», «112 Україна», NewsOne, «Піксель», ZIK, «УНІАН ТБ», «Індіго», «Рада», «UA: Культура», «UA: Перший» та М1.

Нагадаємо, київська влада запустила телеуроки в зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні. Відеоуроки на каналі «Київ» виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Також відео можна подивитися на Youtube-сторінці каналу «Київ». Пізніше стало відомо, що канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

Фото: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16901
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наталія
1475 дн. тому
Де можно дізнатись про теми цих уроків?
Перець
1479 дн. тому
Усі медведчукові канали задіяли. Он як. А після уроків для дітей на цих же каналах різні рабиновичи, піховшеки, германи гадитимуть у мізки їхніх батьків. Дальновидно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду