Юлія Світлична тепер щодня в новинах «Інтера», – моніторинг

Юлія Світлична тепер щодня в новинах «Інтера», – моніторинг

21 Лютого 2020
3952
21 Лютого 2020
10:58

Юлія Світлична тепер щодня в новинах «Інтера», – моніторинг

3952
Колишня голова ХОДА та права рука представника «Опозиційної платформи – За життя» Ігоря Райніна давно фігурувала в новинах «Інтера», але не в таких кількостях.
Юлія Світлична тепер щодня в новинах «Інтера», – моніторинг
Юлія Світлична тепер щодня в новинах «Інтера», – моніторинг

Колишня голова Харківської обласної державної адміністрації, а тепер кандидатка в народні депутати на проміжних виборах на 179 окрузі Юлія Світлична практично щодня з’являється в піар-сюжетах телеканалу «Інтер». Зокрема канал повідомив про участь Світличної у виборах, про те, що в окрузі зареєстрували її начебто «клона» Яну Світличну та про те, як вона підтримує фермерів і ветеранів війни. Про це йдеться в підсумках моніторингу новин центральних телеканалів за 10-16 лютого 2020 року.

Детальніше історію аномальної уваги теленовин до Юлії Світличної читайте тут.

Серед головних тем новин цього тижня – епідемія коронавірусу, з’їзд партії «Слуга народу» та заміна голови Офісу президента Андрія Богдана на Андрія Єрмака. Заміну висвітлили з численними порушеннями стандарту відокремлення фактів від коментарів та з посиланням на сумнівні джерела.

Резонансною стала також заява голови фракції «Слуги народу» Давида Арахамії про те, що Україна може погодитись подавати воду в Крим. Про це говорили ICTV, «Інтер» та «112», а 5 канал присвятив цій темі три матеріали в одному випуску новин.

Більше про порушення, маніпуляції та матеріали з ознаками замовності в новинах центральних телеканалів читайте в огляді Зої Красовської.

Фото: Українська правда 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3952
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду