detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
21.02.2020 10:58
Юлія Світлична тепер щодня в новинах «Інтера», – моніторинг
Юлія Світлична тепер щодня в новинах «Інтера», – моніторинг
Колишня голова ХОДА та права рука представника «Опозиційної платформи – За життя» Ігоря Райніна давно фігурувала в новинах «Інтера», але не в таких кількостях.

Колишня голова Харківської обласної державної адміністрації, а тепер кандидатка в народні депутати на проміжних виборах на 179 окрузі Юлія Світлична практично щодня з’являється в піар-сюжетах телеканалу «Інтер». Зокрема канал повідомив про участь Світличної у виборах, про те, що в окрузі зареєстрували її начебто «клона» Яну Світличну та про те, як вона підтримує фермерів і ветеранів війни. Про це йдеться в підсумках моніторингу новин центральних телеканалів за 10-16 лютого 2020 року.

Детальніше історію аномальної уваги теленовин до Юлії Світличної читайте тут.

Серед головних тем новин цього тижня – епідемія коронавірусу, з’їзд партії «Слуга народу» та заміна голови Офісу президента Андрія Богдана на Андрія Єрмака. Заміну висвітлили з численними порушеннями стандарту відокремлення фактів від коментарів та з посиланням на сумнівні джерела.

Резонансною стала також заява голови фракції «Слуги народу» Давида Арахамії про те, що Україна може погодитись подавати воду в Крим. Про це говорили ICTV, «Інтер» та «112», а 5 канал присвятив цій темі три матеріали в одному випуску новин.

Більше про порушення, маніпуляції та матеріали з ознаками замовності в новинах центральних телеканалів читайте в огляді Зої Красовської.

Фото: Українська правда 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY