Тиждень у ток-шоу: без профільних експертів, з істерикою Киви і критикою влади

Тиждень у ток-шоу: без профільних експертів, з істерикою Киви і критикою влади

20 Січня 2020
1593
20 Січня 2020
14:45

Тиждень у ток-шоу: без профільних експертів, з істерикою Киви і критикою влади

1593
Більшість гостей та експертів ток-шоукритикують монобільшість та говорять про аваітрощу без експертів авіагалузі, про зростання економіки та рівень зарплат чиновників — без економістів.
Тиждень у ток-шоу: без профільних експертів, з істерикою Киви і критикою влади
Тиждень у ток-шоу: без профільних експертів, з істерикою Киви і критикою влади

Гості та експерти ток-шоу 13-17 січня 2020 року (критикували монобільшість та ініціативи влади, не зважали на фактаж і в усіх дискусіях обійшлися без участі профільних спеціалістів.

«Пульс» на каналі «112» продовжує бути майданчиком для піару «Опозиційної платформи — За життя». Цю   політичну силу представляла майже половина гостей, що отримала більше ефірного часу, ніж усі інші Представники ОПЗЖ та колишні регіонали Святослав Піскун, Наталія Королевська і Нестор Шуфрич виступили як експерти в обговореннях аварії літака в Ірані, ринку землі та зарплат чиновників.

Родзинкою «Українського формату» (NewsOne) стало включення очільника «Укрпошти» Ігоря Смілянського, який наголосив на зростанні заробітних плат в «Укрпошті» та похвалився досягненнями підприємства. Він також відповів представникам ОПЗЖ на їхню критику, що в ефірі NewsOne трапляється рідко. Про авіатрощу говорили без експертів, але з Оленою Лукаш, яка звинуватила Україну в збитті літака МН-17.

У передмові «Протистояння» (NewsOne) нардеп Ілля Кива розповів про те, що «Слуга народу» намагається легалізувати пороки, встановлює диктатуру, озвірілі націоналісти розколюють Україну, а вона котиться по дорозі в пекло. Крім того нардеп від ОПЗЖ попросив не надсилати йому інтимні фотографії у робочий час та відверто агітував за свою політичну силу. Дискусії в студії також не були особливо змістовними, за винятком розмови Валентина Гладких та Михайла Чаплиги про зарплати чиновників. Обоє зізналися, що покинули чиновницькі посади саме через низькі зарплати.

Ведучий ток-шоу «Ехо України» (Прямий) Матвій Ганапольський сформулював власні стандарти журналістики — «поле для фантазій», образив представників влади та глядачів та не міг припинити згадували Зеленського. В програмі постійно критикували владу навіть її колишні представники, зокрема екс-нардепка від «Слуги народу» Анна Скороход.

Більше про тренди та треш у ток-шоу на українських телеканалах минулого тижня читайте в огляді Ярослава Зубченка.

 

 

 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду