detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
20.01.2020 14:45
Тиждень у ток-шоу: без профільних експертів, з істерикою Киви і критикою влади
Тиждень у ток-шоу: без профільних експертів, з істерикою Киви і критикою влади
Більшість гостей та експертів ток-шоукритикують монобільшість та говорять про аваітрощу без експертів авіагалузі, про зростання економіки та рівень зарплат чиновників — без економістів.

Гості та експерти ток-шоу 13-17 січня 2020 року (критикували монобільшість та ініціативи влади, не зважали на фактаж і в усіх дискусіях обійшлися без участі профільних спеціалістів.

«Пульс» на каналі «112» продовжує бути майданчиком для піару «Опозиційної платформи — За життя». Цю   політичну силу представляла майже половина гостей, що отримала більше ефірного часу, ніж усі інші Представники ОПЗЖ та колишні регіонали Святослав Піскун, Наталія Королевська і Нестор Шуфрич виступили як експерти в обговореннях аварії літака в Ірані, ринку землі та зарплат чиновників.

Родзинкою «Українського формату» (NewsOne) стало включення очільника «Укрпошти» Ігоря Смілянського, який наголосив на зростанні заробітних плат в «Укрпошті» та похвалився досягненнями підприємства. Він також відповів представникам ОПЗЖ на їхню критику, що в ефірі NewsOne трапляється рідко. Про авіатрощу говорили без експертів, але з Оленою Лукаш, яка звинуватила Україну в збитті літака МН-17.

У передмові «Протистояння» (NewsOne) нардеп Ілля Кива розповів про те, що «Слуга народу» намагається легалізувати пороки, встановлює диктатуру, озвірілі націоналісти розколюють Україну, а вона котиться по дорозі в пекло. Крім того нардеп від ОПЗЖ попросив не надсилати йому інтимні фотографії у робочий час та відверто агітував за свою політичну силу. Дискусії в студії також не були особливо змістовними, за винятком розмови Валентина Гладких та Михайла Чаплиги про зарплати чиновників. Обоє зізналися, що покинули чиновницькі посади саме через низькі зарплати.

Ведучий ток-шоу «Ехо України» (Прямий) Матвій Ганапольський сформулював власні стандарти журналістики — «поле для фантазій», образив представників влади та глядачів та не міг припинити згадували Зеленського. В програмі постійно критикували владу навіть її колишні представники, зокрема екс-нардепка від «Слуги народу» Анна Скороход.

Більше про тренди та треш у ток-шоу на українських телеканалах минулого тижня читайте в огляді Ярослава Зубченка.

 

 

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY