Гендиректор «1+1 медіа» Ткаченко заявив, що після обрання нардепом не буде поєднувати посади

Гендиректор «1+1 медіа» Ткаченко заявив, що після обрання нардепом не буде поєднувати посади

25 Липня 2019
2840
25 Липня 2019
11:35

Гендиректор «1+1 медіа» Ткаченко заявив, що після обрання нардепом не буде поєднувати посади

2840
Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, який проходить до Верховної Ради за списками партії «Слуга народу», повідомив, що після обрання поєднувати посади не буде і все вирішиться «відповідно до закону». Він не уточнив, хто замінить його на посаді гендиректора.
Гендиректор «1+1 медіа» Ткаченко заявив, що після обрання нардепом не буде поєднувати посади
Гендиректор «1+1 медіа» Ткаченко заявив, що після обрання нардепом не буде поєднувати посади

Про це він сказав в інтерв’ю «Цензору.нет».

«Усе вирішиться відповідно до закону, і крапка. Поєднувати посади я не буду. А далі на все свій час», – наголосив він.

Олександр Ткаченко також розповів, що на «1+1» була «внутрішня дискусія» щодо висвітлення подій довкола партії «Слуга народу»: «Люди, які пройдуть в парламент або балотувалися від "Слуги народу", навряд чи будуть висвітлювати події, пов'язані з партією».

Генеральний директор «1+1 медіа» повідомив, що за час виборчої кампанії каналу пропонували гроші за політичні рішення. Натомість він назвав це «безглуздим заняттям».

Крім того, він відповів на питання щодо негативу на інших кандидатів в нардепи у випусках програми «Гроші»: «Для початку, "Гроші" – це публіцистична програма і вони в праві робити не тільки розслідування, а й суб'єктивні оцінки і акценти, які неприпустимі в новинах. Напевно, у історії з Кононенко довгий шлейф, який затягнувся і на час виборчої кампанії. Але про Кононенко і Свинарчук ми будемо розповідати, поки їх не наздожене справедлива доля».

Олександр Ткаченко додав, що бачить два напрямки розвитку щодо інформаційної політики України і захисту інформаційної безпеки.

«Це гуманітарний сектор, яким не займалися з середини 90-х, коли були прийняті базові закони. Він вимагає серйозної трансформації і переоцінки. Це креативна індустрія, куди входять кіно, медіа, культурні заклади, артринок, спорт, туризм. Це одна зі складових, яка за прикладом багатьох країн вимагає впровадження KPI. Друге – це сфера інформаційної безпеки країни. Вона дуже важлива, але тільки одна з частин національної безпеки. Неможливо її розглядати у відриві від загальної системи. Ми спробували цим займатися на каналі Ukraine today, і зрозуміли, що не наша це завдання. Це був наш порив допомогти, але без загальної державної концепції ця ідея не працює», – резюмував він.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» на позачергових парламентських виборах отримує монобільшість у Верховній Раді. Центральна виборча комісія обробила вже понад 99% протоколів. За списками політсила отримує 124 місця, які обійматиме низка медійників. Зокрема, дев'ятий номер у списку – Олександр Ткаченко, генеральний директор медіахолдингу «1+1 медіа» і телеканалу «1+1», акціонер і член наглядової ради Одеської кіностудії, співвласник видавництва «Книголав», телеканалу «1+1» і компанії «1+1 продакшн».

Фото: Цензор.нет

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2840
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду