detector.media
25.07.2019 11:35
Гендиректор «1+1 медіа» Ткаченко заявив, що після обрання нардепом не буде поєднувати посади
Гендиректор «1+1 медіа» Ткаченко заявив, що після обрання нардепом не буде поєднувати посади
Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, який проходить до Верховної Ради за списками партії «Слуга народу», повідомив, що після обрання поєднувати посади не буде і все вирішиться «відповідно до закону». Він не уточнив, хто замінить його на посаді гендиректора.

Про це він сказав в інтерв’ю «Цензору.нет».

«Усе вирішиться відповідно до закону, і крапка. Поєднувати посади я не буду. А далі на все свій час», – наголосив він.

Олександр Ткаченко також розповів, що на «1+1» була «внутрішня дискусія» щодо висвітлення подій довкола партії «Слуга народу»: «Люди, які пройдуть в парламент або балотувалися від "Слуги народу", навряд чи будуть висвітлювати події, пов'язані з партією».

Генеральний директор «1+1 медіа» повідомив, що за час виборчої кампанії каналу пропонували гроші за політичні рішення. Натомість він назвав це «безглуздим заняттям».

Крім того, він відповів на питання щодо негативу на інших кандидатів в нардепи у випусках програми «Гроші»: «Для початку, "Гроші" – це публіцистична програма і вони в праві робити не тільки розслідування, а й суб'єктивні оцінки і акценти, які неприпустимі в новинах. Напевно, у історії з Кононенко довгий шлейф, який затягнувся і на час виборчої кампанії. Але про Кононенко і Свинарчук ми будемо розповідати, поки їх не наздожене справедлива доля».

Олександр Ткаченко додав, що бачить два напрямки розвитку щодо інформаційної політики України і захисту інформаційної безпеки.

«Це гуманітарний сектор, яким не займалися з середини 90-х, коли були прийняті базові закони. Він вимагає серйозної трансформації і переоцінки. Це креативна індустрія, куди входять кіно, медіа, культурні заклади, артринок, спорт, туризм. Це одна зі складових, яка за прикладом багатьох країн вимагає впровадження KPI. Друге – це сфера інформаційної безпеки країни. Вона дуже важлива, але тільки одна з частин національної безпеки. Неможливо її розглядати у відриві від загальної системи. Ми спробували цим займатися на каналі Ukraine today, і зрозуміли, що не наша це завдання. Це був наш порив допомогти, але без загальної державної концепції ця ідея не працює», – резюмував він.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» на позачергових парламентських виборах отримує монобільшість у Верховній Раді. Центральна виборча комісія обробила вже понад 99% протоколів. За списками політсила отримує 124 місця, які обійматиме низка медійників. Зокрема, дев'ятий номер у списку – Олександр Ткаченко, генеральний директор медіахолдингу «1+1 медіа» і телеканалу «1+1», акціонер і член наглядової ради Одеської кіностудії, співвласник видавництва «Книголав», телеканалу «1+1» і компанії «1+1 продакшн».

Фото: Цензор.нет

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY