Портнов подав до суду позов проти 24 каналу, Шабуніна і ГПУ

Портнов подав до суду позов проти 24 каналу, Шабуніна і ГПУ

16 Липня 2019
2570
16 Липня 2019
18:25

Портнов подав до суду позов проти 24 каналу, Шабуніна і ГПУ

2570
Андрій Портнов, ексзаступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича, подав до суду позов проти голови правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, Генеральної прокуратури України та 24 каналу (ПрАТ «Телерадіокомпанія Люкс»).
Портнов подав до суду позов проти 24 каналу, Шабуніна і ГПУ
Портнов подав до суду позов проти 24 каналу, Шабуніна і ГПУ

Про це йдеться в документах, які Андрій Портнов 16 липня опублікував у Telegram.

Він подав до суду позов про «захист честі, гідності та ділової репутації». Водночас деталі позову ексзаступник глави АП не уточнює.

Згідно з документами, позовна заява надійшла в Печерський районний суд Києва 8 липня. Суд, своєю чергою, відкрив провадження в цивільній справі. Підготовче судове засідання заплановане на 1 серпня на 15:20.  

Пресслужба 24 каналу та Віталій Шабунін у коментарі «Детектору медіа» повідомили, що наразі не отримали від суду жодних документів.

Нагадаємо, 3 липня активіст, колишній очільник одеського осередку «Правого сектору» та керівник громадської організації «Небайдужі» Сергій Стерненко повідомив, що подаватиме позов про захист честі та гідності проти телеканалу NewsOne та Андрія Портнова, ексзаступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича. На активіста в 2018 році тричі скоювали замахи, під час одного з яких він наніс смертельного удару нападнику.

8 липня Солом’янський районний суд Києва прийняв позовну заяву активіста проти телеканалу NewsOne та Андрія Портнова.

Фото: Цензор.НЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2570
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
AntiUblyudok
1745 дн. тому
Это какой-то сюр. Слуга Януковича что-то слишком разошёлся. Каков его статус на данный момент? Он что, прокурор или судья? Гонора хоть отбавляй.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду