detector.media
16.05.2019 11:00
В Україну повернувся Коломойський
В Україну повернувся Коломойський
Олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський в ніч на 16 травня повернувся в Україну, він прилетів з Ізраїлю.

Про це повідомив журналіст програми «Схеми: корупція в деталях» Михайло Ткач у своєму Telegram-каналі.

«О 02:30 із Тель-Авіва в аеропорт Дніпра прилетів літак групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT. Про пасажирів поки інформації немає», – написав він.

Згодом він з посиланням на джерела заявив, що цим літаком прилетів Ігор Коломойський.

У коментарі виданню theБабель олігарх підтвердив, що повернувся в Україну. Він також зазначив, що не знає, чим буде займатися насамперед.   

Нагадаємо, у своєму попередньому інтервю Bihus.info Ігор Коломойський казав, що Петро Порошенко програв президентські вибори 2019 року через те, що його електорат дивиться «1+1».

За даними проекту «Схеми» («Радіо Свобода»), НАБУ та ГПУ розслідували справи, пов’язані із Приватбанком. Колишній голова правління «Приватбанку» Олександр Шлапак у 2017 році говорив, що ГПУ відкрила кримінальні справи за статтею 218 та 220 ККУ, вперше – за статтею доведення банку до неплатоспроможності. У лютому 2018 року генпрокурор Юрій Луценко в підтвердив, що Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов були допитані «у багатьох обставинах, пов’язаних із "Приватом"». Сам олігарх розповів, що правоохоронні органи нібито не мали до нього претензій і допитували як свідка.

Фото: bihus.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY