Мураєв записав на стадіоні відеозвернення до Зеленського

Мураєв записав на стадіоні відеозвернення до Зеленського

4 Травня 2019
5997
4 Травня 2019
17:04

Мураєв записав на стадіоні відеозвернення до Зеленського

5997
Народний депутат, лідер партії «Наші» Євген Мураєв оприлюднив відеозвернення до новообраного президента України Володимира Зеленського. Ролик знімали на НСК «Олімпійський», де Зеленський у квітні записав звернення до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні.
Мураєв записав на стадіоні відеозвернення до Зеленського
Мураєв записав на стадіоні відеозвернення до Зеленського

Відеозвернення Євгена Мураєва розміщено на його YouTube-каналі.

«Я звертаюся до Володимира Зеленського. Дуже скоро ви станете шостим президентом нашої країни. З'явився шанс все змінити. Але, на жаль, у вашій стратегії дуже багато недомовлених, взаємовиключних і темних місць. Ваша позиція щодо вирішення конфлікту на сході нашої країни - це точна калька того, що пропонував [Петро] Порошенко протягом останніх п'яти років», - йдеться у зверненні.

За словами Мураєва, для закінчення війни потрібно вести прямі переговори з Росією.

«Вести переговори з Росією повинні посли і кадрові дипломати, а не бізнесмени і куми. Війна повинна бути закінчена, і це залежить від вас. Володимире Олександровичу, вам повірила вся країна. Повірила, що темні часи позаду. Пам'ятайте, набагато легше погасити світло всередині, ніж розсіяти темряву навколо. Хотіли в історію - дій...те», - сказав політик.

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». А 4 квітня вночі Петро Порошенко відповів на заклик Зеленського про дебати на «Олімпійському» зі словами «стадіон так стадіон» на своїй сторінці у Facebook. Пізніше стало відомо, що команда Зеленського не очікувала, що Порошенко погодиться на дебати на стадіоні.

Передвиборчі дебати за участю Зеленського та Порошенка відбулись на НСК Олімпійський 19 квітня. 30 квітня ЦВК оголосила, що Володимир Зеленський отримав на виборах 73,22% голосів, а Петро Порошенко – 24,45%.

Нагадаємо також, що батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв є власником телеканалу «Наш» («Максі-ТВ»). Канал вийшов в ефір 7 листопада 2018 року. 

14 листопада Нацрада призначила позапланову перевірку «Максі-ТВ» за самовільне переформатування мовника на телеканал «Наш», а 6 грудня 2018 Нацрада оголосила попередження. Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

14 лютого 2019 Нацрада призначила ще одну позапланову перевірку телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»). Вона виявила, що телеканал не виправив порушень, за які отримав попередження 6 грудня 2018 року, та не привів свою діяльність у відповідність до ліцензії, до чого його зобов’язувала Нацрада окремим розпорядженням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5997
Читайте також
29.08.2018 19:19
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
10 438
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
demokrat
1780 дн. тому
Ошибка многих политологов, комментаторов и просто обывателей в том, что они считают достаточным избрание хорошего, правильного президента-царя, который дальше сам поведёт страну в светлое будущее. А остальные будут просто наблюдать со стороны и хлопать в ладоши, если будущее будет светлым, или материть царя, если будущее будет чёрным. Но не прилагать никаких усилий, чтобы это самое будущее действительно было светлым. Пора уже отказаться от этой средневековой концепции (царь, бояре и холопы). Нужно строить полноценное гражданское общество, в котором за счёт объединения усилий миллионов людей будет формироваться то самое будущее. И тогда всё будет зависеть в большей степени от самих граждан, а не от президента. От Зеленского сейчас нужно не так уж много — просто запустить процесс реальной трансформации общества к народовластию. Всего-то «включить» реальную демократию, в том числе и электронную. И если не захочет этого делать Зеленский — обществу придётся оказать давление и на него, и на его команду-окружение, чтобы они всё-таки «включили» реальное народовластие. А уж если не захотят — тогда «включат» другие. Сделаем это сами, в конце концов.
Anton
1780 дн. тому
За русский - дизлайк
геннадій
1780 дн. тому
"Темні часи" далеко не позаду. При Порошенку почало потроху розвиднюватись. А щоби настали світлі часи необхідно щоби з української політики щезли чмураєви, бойки, вілки, новинські і прочіє сепарасти. За влучним висловом чнучари це саме ті казли, які мєшают нам жить
Одесситка
1780 дн. тому
Ехал бы в Россию к Януковичу с Азаровым - не портил бы воздух в Украине
Лесик
1780 дн. тому
Маріонетка Краще записала би звернення до свого шефа ахметова
Василий
1780 дн. тому
Мураев, любитель "русского мира", может расскажете сначало как Россия захватила Крым, как российские войска расстреливали украинских военных на границе с Россией,под Иловайском, под Донецком, под Луганском!!! Ваша идея Мира с Россией федерализация Украины, отказ от вступление в НАТО и поворот ЖОПОЙ к ЕС. Много на себя берете Украинофоб Мураев!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду