detector.media
04.05.2019 17:04
Мураєв записав на стадіоні відеозвернення до Зеленського
Мураєв записав на стадіоні відеозвернення до Зеленського
Народний депутат, лідер партії «Наші» Євген Мураєв оприлюднив відеозвернення до новообраного президента України Володимира Зеленського. Ролик знімали на НСК «Олімпійський», де Зеленський у квітні записав звернення до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні.

Відеозвернення Євгена Мураєва розміщено на його YouTube-каналі.

«Я звертаюся до Володимира Зеленського. Дуже скоро ви станете шостим президентом нашої країни. З'явився шанс все змінити. Але, на жаль, у вашій стратегії дуже багато недомовлених, взаємовиключних і темних місць. Ваша позиція щодо вирішення конфлікту на сході нашої країни - це точна калька того, що пропонував [Петро] Порошенко протягом останніх п'яти років», - йдеться у зверненні.

За словами Мураєва, для закінчення війни потрібно вести прямі переговори з Росією.

«Вести переговори з Росією повинні посли і кадрові дипломати, а не бізнесмени і куми. Війна повинна бути закінчена, і це залежить від вас. Володимире Олександровичу, вам повірила вся країна. Повірила, що темні часи позаду. Пам'ятайте, набагато легше погасити світло всередині, ніж розсіяти темряву навколо. Хотіли в історію - дій...те», - сказав політик.

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». А 4 квітня вночі Петро Порошенко відповів на заклик Зеленського про дебати на «Олімпійському» зі словами «стадіон так стадіон» на своїй сторінці у Facebook. Пізніше стало відомо, що команда Зеленського не очікувала, що Порошенко погодиться на дебати на стадіоні.

Передвиборчі дебати за участю Зеленського та Порошенка відбулись на НСК Олімпійський 19 квітня. 30 квітня ЦВК оголосила, що Володимир Зеленський отримав на виборах 73,22% голосів, а Петро Порошенко – 24,45%.

Нагадаємо також, що батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв є власником телеканалу «Наш» («Максі-ТВ»). Канал вийшов в ефір 7 листопада 2018 року. 

14 листопада Нацрада призначила позапланову перевірку «Максі-ТВ» за самовільне переформатування мовника на телеканал «Наш», а 6 грудня 2018 Нацрада оголосила попередження. Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

14 лютого 2019 Нацрада призначила ще одну позапланову перевірку телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»). Вона виявила, що телеканал не виправив порушень, за які отримав попередження 6 грудня 2018 року, та не привів свою діяльність у відповідність до ліцензії, до чого його зобов’язувала Нацрада окремим розпорядженням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY