«Наші гроші» склали Топ-10 інформпідрядів у 2018 році

«Наші гроші» склали Топ-10 інформпідрядів у 2018 році

1 Березня 2018
1463
1 Березня 2018
13:56

«Наші гроші» склали Топ-10 інформпідрядів у 2018 році

1463
«Наші гроші» оприлюднили добірку найбільших тендерів на інформаційне обслуговування, оголошених на сайті публічних закупівель Prozorro з початку нинішнього року.
«Наші гроші» склали Топ-10 інформпідрядів у 2018 році
«Наші гроші» склали Топ-10 інформпідрядів у 2018 році

Лідером рейтингу виявилося Комунальне підприємство «Організаційно-аналітична служба» Дніпровської міської ради, яке задля висвітлення діяльності Дніпровської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів через засоби масової інформації – в пресі, Інтернеті, на регіональних телеканалах та на радіо – закупило у фізичних осіб-підприємців інформаційних послуг на 17 400 000.

Далі йдуть ДВНЗ «Національний медичний університет імені О.О. Богомольця», Виконавчий комітет Маріупольської міської ради і Дніпропетровська обласна рада, готові задля висвітлення їх діяльності в ЗМІ, зокрема місцевих, викласти 3 112 922, 2 350 000 та 2 000 000 грн.  

На останніх трьох місцях у топ-десятці АТ «Ощадбанк», ДП «НАЕК «Енергоатом» і Департамент комунальної власності м. Києва Київської міської державної адміністрації. Підрядником останнього виступає Комунальне підприємство Київської міської ради «Вечірній Київ».

 

Як повідомляв «Детектор медіа», 6 лютого Національний медичний університет імені О.О. Богомольця оголосив тендер щодо висвітлення діяльності університету в ЗМІ у 2018 році вартістю 3,11 млн грн.

Кошти виділено на створення і розміщення інформаційних матеріалів на телебаченні та радіо, у пресі та інтернет-виданнях.

Фото: pogliad.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1463
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду