detector.media
17.10.2018 15:32
«Укргазвидобування» замовило реклами в ЗМІ на майже 10 млн грн
«Укргазвидобування» замовило реклами в ЗМІ на майже 10 млн грн
ПАТ «Укргазвидобування» за результатами тендеру замовило у ТОВ «Сігма Уа» рекламних послуг на 9,95 млн грн. Йдеться про виготовлення і розміщення в українських ЗМІ матеріалів «соціально-освітнього характеру»

Про це повідомляє сайт «Наші гроші».

Зокрема на строк до літа 2019 року ПАТ «Укргазвидобування» замовив виготовлення і розміщення в українських ЗМІ інформаційних матеріалів соціально-освітнього характеру, що пов’язані зі стратегією «Укргазвидобування» і розказують про стан розвитку газовидобувної галузі та про застосування сучасних технологій у видобутку природного газу.

Видання зазначає, що найдорожчим є розміщення хвилинних PR-сюжетів у програмі «Вікна-новини» о 22:00 по буднях на телеканалі СТБ, яке коштуватиме 273 тис грн. за сюжет.

Серед друкованих та інтернет-медіа найвищий тариф у «Новое время»: 127 тис. грн за внутрішню шпальту тижневика та 14 тис. грн за лонгрід на сайті nv.ua. Спецпроект в ефірі «Бізнес радіо» обійдеться у 22 тис грн. за п’ятихвилинний випуск.

Ціна угоди дорівнює очікуваній вартості закупівлі у 9,95 млн грн.

За повідомленням сайту «Наші гроші», ТОВ «Сігма УА» належить Денису Лазуренку, Олександру Горлову і Ярославу Плошку. Останні двоє разом з Олександром Смірновим також володіють ТОВ «Табаско Гроуп» і ТОВ «Табаско Ворлдвайд» (рекламне агентство «Tabasco»), повідомляє видання.

Усі п’ять конкурентів пропонували на 5-11% нижчі ціни, проте їх із різних причин відхилили. 

Нагадаємо, у трвні 2018 року «Приватбанк» оголосив тендер на створення і виробництво рекламно-інформаційного журналу на 1,5 млн грн.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY