В Афганістані вбили журналіста

В Афганістані вбили журналіста

10 Червня 2021
1427

В Афганістані вбили журналіста

1427
Сім’я Хакпараста каже, що його «розстріляли військові Національної армії Афганістану».
В Афганістані вбили журналіста
В Афганістані вбили журналіста

В Афганістані 9 червня під час протистояння між працівниками Сил безпеки і екстремістським угрупованням «Талібан» загинув журналіст Хафизулла Хакпараст. Про це повідомляє Khaama Press.

Журналіста вбили, коли він займався садівництвом на своєму подвір’ї.

Сім’я Хакпараста каже, що його «розстріляли військові Національної армії Афганістану».

Прессекретар канцелярії губернатора Дідар Лоуланг повідомив, що правоохоронці почали розслідувати вбивство журналіста – його результати передадуть ЗМІ та громадськості.

Хафізулла Хакпараст розпочав свою роботу на радіо Paigham Milli у 2008 році, з тих пір він працював у різних ЗМІ та інформаційних агентствах.

Нагадаємо, 2 березня 2021 року на сході Афганістану у місті Джалалабад під час стрілянини загинули три працівниці телебачення Enikass TV. В Афганістані спостерігається хвиля вбивств журналістів, громадських активістів та посадовців. Це відбувається на протистояння між афганським урядом та екстремістським угрупованням «Талібан» у Катарі.

Фото: Khaama Press

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1427
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду