Ведуча Роксана Руно повернулася на телебачення

Ведуча Роксана Руно повернулася на телебачення

16 Червня 2020
15980

Ведуча Роксана Руно повернулася на телебачення

15980
Вона запустила авторський проєкт на каналі «Апостроф TV».
Ведуча Роксана Руно повернулася на телебачення
Ведуча Роксана Руно повернулася на телебачення

На телеканалі «Апостроф TV» 16 червня, о 20:00, відбудеться прем’єра авторського проєкту Роксани Руно «Всьо по бєспрєдєлу». Програма виходитиме двічі на тиждень – по вівторках і четвергах. Про це повідомила пресслужба каналу.

Формат проєкту передбачає дискусію щодо актуальних та важливих суспільно-політичні процесів в Україні. У межах програми відбуватимуться дебати між спікерами-антагоністами. «Ми не збираємося робити класичні дебати – коли всі виглядають такими собі "розумними" і "грамотними". На жаль, українська політика і влада демонструють зовсім інші підходи, де основне правило – бєспрєдєл. Так було колись і, на жаль, так є і нині. Власне, тому і така назва у моєї програми – "Все по бєспрєдєлу"», – пояснила пані Руно.

Крім того, щоп’ятниці на каналі планують випускати дискусію між ведучою та лідерами громадської думки.

Як писав ДМ, Роксана Руно раніше була ведучою програми «Zіткнення» та керівницею інформаційного департаменту телеканалу ZIK. На каналі ZIK вона працювала разом із тоді ще заступницею керівника інформаційного департаменту телеканалу та продюсеркою щотижневого ток-шоу «Почути Україну» Іриною Король, яка нині обіймає посаду генеральної продюсерки «Апостроф TV».

З ZIK обидві звільнилися в січні 2018 року через розбіжності з керівництвом у поглядах на розвиток телеканалу. Вони пішли на тлі скандалу, пов'язного із Віктором Медведучком. 17 січня Роксана Руно розповіла, що керівництво каналу «наполегливо просило» її запросити в ефір або організувати включення телефоном Віктора Медведчука, з метою підкреслити позитивний внесок цього політика в процес обміну заручниками. У коментарі «Детектору медіа» вона розповіла про ще один інцидент – коли її просили прибрати з рухомого рядка інформацію про можливі американські санкції щодо Медведчука. Колишній генеральний продюсер каналу ZIK Гайгисиз Гелдієв назвав людину, яка, за його інформацією, «вимагала мовити про заслуги Медведчука» - це шефредактор медіахолдингу ZIK Данило Нікуленко.

Телеканал ZIK заявив, що структури Віктора Медведчука не причетні до фінансування каналу, а редакційна політика каналу не є афілійованою із цим політиком. У пресслужбі заявили про безпідставність звинувачень експрацівників каналу Роксани Руно та Гайгисиза Гелдієва про причетність до фінансування каналу структури Віктора Медведчука.

Інформаційний телеканал «Апостроф TV», який у 2019 році отримав ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років, 1 червня 2020 року запустив мовлення на супутнику Astra 4a. Ліцензіатом Нацради стало ТОВ «Апостроф ТВ». Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шефредакторка інтернет-видання «Апостроф» Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська. Генеральною продюсеркою каналу є Ірина Король.

Фото: Апостроф TV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15980
Читайте також
23.04.2019 18:47
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
8 946
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду