Кирющенко займається розважальним контентом каналу «Дом»

Кирющенко займається розважальним контентом каналу «Дом»

28 Лютого 2021
2552

Кирющенко займається розважальним контентом каналу «Дом»

2552
Натомість Кречетов тепер допомагає в роботі Суспільного.
Кирющенко займається розважальним контентом каналу «Дом»
Кирющенко займається розважальним контентом каналу «Дом»

Режисер серіалу «Слуга народу» Олексій Кирющенко продовжує розбудовувати державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом». Про це «Детектору медіа» повідомила Юлія Островська, гендиректорка ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить канал «Дом».

Кирющенко займається розважальним контентом телеканалу.

«Для того, щоб почати знімати, потрібно мати, що знімати. Гроші то можуть дати, але для цього потрібні сценарії. Краще, коли нам дадуть кошти, щоб ми були готові», – розповіла вона.

Водночас Островська повідомила, що експрацівник директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Максим Кречетов більше не розбудовує «Дом». За її словами, він пішов далі й тепер допомагає в роботі Суспільного.

Як писав ДМ, у 2021 році державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом» запустить нове тревел-шоу, дитячо-підлітковий проєкт, у межах якого ведучі діти протягом години говоритимуть для дітей та підлітків зрозумілою їм мовою, та планує зняти один серіал. Крім того, 1 березня на канал повертається ранкове шоу «Утро Дома». Телеканал також знімає проєкт «30 років незалежності».

Нагадаємо, у жовтні 2020 року в.о. генерального директора ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» Юлія Островська повідомила, що державний телеканал «Дом» допомагають розбудовувати експрацівник директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Максим Кречетов, режисер серіалу «Слуга народу» Олексій Кирющенко та низка ведучих: Олексій Мацука, Ірина Твердовська, Тетяна Попова, Олег Борисов, Мілена Амеді та Анна Нитченко.

16 лютого 2021 року Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України обрала головою наглядової ради НСТУ Світлану Остапу, її підтримали 9 членів наглядової ради НСТУ. За Максима Кречетова проголосували 6 членів наглядової ради.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2552
Читайте також
03.06.2021 16:00
Євгенія Кузнецова
для «Детектора медіа»
9 649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду