Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»

Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»

23 Лютого 2021
4700

Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»

4700
До цього він був старшим журналістом і за сумісництвом старшим редактором.
Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»
Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»

Журналіст Олексій Мацука 23 лютого став шефредактором громадсько-політичного мовлення державного телеканалу «Дом». Про це повідомляється на сайті каналу.

«Канали "Дом" і UATV отримали відомого і авторитетного журналіста в якості шеф-редактора. Я, як генеральна директорка ДП "МПІУ", вважаю, що наша команда отримала суттєве підкріплення. Олексій працював з нами як редактор програм про Донбас і міжнародних темах, а зараз його зона відповідальності значно розширюється. Олексій має колосальний досвід, який нам дуже важливий», – прокоментувала кадрові зміни генеральна директорка ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» Юлія Островська.

Олексій Мацука зазначив, що розуміє всю покладену на нього відповідальність і разом з тим вірить в команду телеканалу, яка допоможе домагатися поставлених цілей.

«Я дуже радий приєднатися до каналу, який є держпідприємством, в якості нової ролі шеф-редактора громадсько-політичного мовлення. Державне мовлення – це справжній виклик для професійного журналіста. Але Україна давно стала на шлях демократичного розвитку, яке дозволяє розвиватися журналістам в держкомпаніях. Основна мета каналу "Дом" – повернення Донбасу і Криму додому. Це моя персональна мета з 2014 року. Тому для мене це повна синхронізація моїх життєвих цілей і цілей держави», – сказав Олексій Мацука.

Раніше повідомлялось, що російська редакція «Українського радіо» спільно з каналом «Дом» запускає три нові проєкти. Програми «На самом деле: Донбасс», «На самом деле: Крым» і «Код безопасности» можна буде почути на окупованій території України в ефірі «Всесвітньої служби радіомовлення України» у відрізках російської редакції «Українського радіо».

Фото: kanaldom.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4700
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду