detector.media
29.01.2021 10:35
Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19
Наталія Мосейчук захворіла на COVID-19
Ведуча заразилася під час відрядження у Вашингтон.

Ведуча «1+1» та програми «Право на владу» Наталія Мосейчук захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 28 січня в ефірі «Право на владу».

Вихід «Право на владу» в ефір затримали на 15 хвилин. Ведуча сказала, що думала відмовитися від нього через те, що до студії не прийшли голова фракції «Слуги народу» у Верховній Раді Давид Арахамія та його колеги по фракції, заступник голови Комітету Ради з питань бюджету Олександр Трухін.

Перший в 2021 році ефір пані Мосейчук провела по відеозв'язку. «Я подумала, що COVID – це не причина зривати початок нового телевізійного сезону. Тому ми продовжуємо працювати в новій-старій пандемічній реальності. Зі мною працюють тільки щасливі власники й носії антитіл», – розповіла вона та додала, що COVID-19 «привезла зі свого відрядження до Вашингтона».

Як писав ДМ, 20 січня 2021 року у Вашингтоні відбулася інавгурація Джо Байдена як 46-го президента США. «1+1» в ефірі ТСН о 19:30 показав спецвипуск з Вашингтона, ведучою якого стала Наталія Мосейчук. Вона наживо, з виїзної студії неподалік Капітолію, розповідала подробиці церемонії інавгурації, про настрої населення, актуальні події та політику нового президента США щодо України.

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19. Інтернет-видання «Цензор.нет» повідомило, що працівників редакції не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з Юрієм Бутусовим. 

16 липня він брав участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1». Разом з ним там були голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»). 20 липня Дмитро Разумков розповів, що здав два тести на COVID-19 після телефіру з паном Бутусовим. За його словами, експрес-тест показав негативний результат, результатів ПЛР-тесту ще немає. Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим».

Ведуча програми «Право на владу» Наталія Мосейчук теж здала тест на COVID-19. Працівники програми, які під час ефіру знаходилися в контакті з паном Бутусовим, пішли на самоізоляцію.

Фото: стопкадр

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY