detector.media
19.12.2020 14:05
Обрано чотирьох членів Наглядової ради УКФ
Обрано чотирьох членів Наглядової ради УКФ
Міністерство культури та інформаційної політики України за результатами інтернет-голосування оголосило імена чотирьох членів Наглядової ради Українського культурного фонду – двох представників громадськості та двох представників закладів культури.

Про це повідомляється на сайті Українського культурного фонду. 

Наглядова рада УКФ має складатися з дев'яти осіб – двох осіб, визначених Президентом України, двох осіб, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах культури та мистецтв, двох осіб – представників закладів культури, двох осіб – представників громадських об’єднань та Голови Фонду (за посадою).

Так, за результатами інтернет-голосування, яке тривало два тижні, до складу Наглядової ради від закладів культури обрано колишнього голову Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, нинішнього віцепрезидента Star Media Юрія Артеменка та генерального директора Національного цирку України Владислава Корнієнка, від громадських об'єднань - директора історико-меморіального музею «Героїзм і Холокост» Олександра Сусленського та першого заступника генерального директора Харківської національної опери Ігоря Тулузова.  

Владислав Корнієнко є членом попереднього складу Наглядової ради УКФ. Крім нього, до неї входили: Олексій Кужельний, Олександр Книга, Олександр Богуцький, Ада Роговцева, Алла Гордієнко, Юлія Литвинець, Сергій Сьомкін. Цей склад Наглядової ради Фонду був сформований в кінці 2017 року. Строк повноважень члена ради становить три роки та сплив у кінці 2020 року. 

Відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», Наглядова рада є одним із органів управління УКФ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY