Артем Дехтяренко очолив пресслужбу СБУ

Артем Дехтяренко очолив пресслужбу СБУ

12 Лютого 2021
12611

Артем Дехтяренко очолив пресслужбу СБУ

12611
Він планує покращувати взаємодію СБУ з журналістами та громадськістю.
Артем Дехтяренко очолив пресслужбу СБУ
Артем Дехтяренко очолив пресслужбу СБУ

Колишнього речника Міністерства охорони здоров’я Артема Дехтяренка 1 лютого 2021 року призначили начальником Управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю, речником Служби безпеки України. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа».

Пан Дехтяренко планує покращувати взаємодію СБУ з журналістами, громадськістю та зробити більш доступним інформування про діяльність спецслужби.

Він народився 2 листопада 1990 року. Свою кар’єру Артем Дехтяренко починав у журналістиці: спочатку працював у виданні «Коммерсантъ-Украина», пізніше – в онлайн-виданні «Апостроф».

З 2016 по 2019 він працював у пресслужбі Секретаріату Кабінету Міністрів України та Офісі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, де пройшов шлях від референта до заступника завідуючого відділом взаємодії у сфері публічних комунікацій СКМУ. Брав участь в розробці бренду «Ukraine NOW», формуванні урядової комунікаційної стратегії «Єдиний голос».

На парламентських виборах 2019 року пан Дехтяренко балотувався від політичної партії «Українська стратегія Гройсмана».

У 2019 році він став радником з питань медіа, комунікації реформ та PR міністерки соціальної політики України Юлії Соколовської. За час його роботи розробили новий бренд та логотип відомства, запустили сторінки Міністерства в Telegram і Twitter, оновили роботу в Facebook.

Пізніше, в уряді Дениса Шмигаля, Артем Дехтяренко працював у Міністерстві охорони здоров’я: спочатку радником Іллі Ємця, а потім – Максима Степанова. Водночас він обіймав посаду речника відомства. За цей час МОЗ започаткувало традицію щоденних брифінгів Максима Степанова, запустили загальнонаціональну кампанію «Підтримую лікарів», а також телеграм-канал й вайбер-спільноту «Коронавірус.інфо»

Нагадаємо, 15 грудня 2020 року речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська залишила свою посаду. Вона лишилася працювати в сфері державних комунікацій. Пані Гітлянська багато років працювала кореспондентом інформаційного агентства УНІАН. У 2008 році отримала звання заслуженого журналіста України. 3 жовтня 2014 року вона стала керівницею пресцентру Служби безпеки України, замінивши на посаді Марину Остапенко.

Фото: Кабмін 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду