Президент зробив Поплавського, Данилка і Христину Стебельську народними артистами, а Сергію Васильєву та Ларисі Івшиній дав орден

20 Серпня 2008
13859
20 Серпня 2008
04:46

Президент зробив Поплавського, Данилка і Христину Стебельську народними артистами, а Сергію Васильєву та Ларисі Івшиній дав орден

13859
Президент зробив Поплавського, Данилка і Христину Стебельську народними артистами, а Сергію Васильєву та Ларисі Івшиній дав орден
З нагоди 17-ї річниці незалежності України Президент Віктор Ющенко відзначив державними нагородами та почесними званнями низку працівників сфери медіа та культури. Відповідний Указ опубліковано на сайті глави держави.
 
Зокрема, журналіст газети «Столичные новости» Сергій Васильєв та головний редактор газети «День» Лариса Івшина отримали орден «За заслуги» ІІІ ступеня.
 
Почесне звання «народний артист України» отримали актор Андрій Данилко (автор телеведучої та співачки Вєрки Сердючки), головний режисер дитячої телевізійної програми «Крок до зірок» Михайло Поплавський, а також оглядач творчого об'єднання громадсько-політичних програм Національної телекомпанії України, керівник проекту «Між нами» Христина Стебельська.
 
Звання «заслужений діяч мистецтв України» здобув головний оператор групи підготовки нових проектів каналу «1+1» Володимир Гуєвський.
 
Заслуженими журналістами стали кореспондент УНІАН Олена Гітлянська та заступник генерального директора Київської державної регіональної телерадіокомпанії Григорій Южда, а також старший редактор Кримської республіканської ДТРК Ольга Шереметьєва, директор дніпродзержинської телекомпанії «Автор ТВ» Людмила Качанова, журналіст із Білгорода-Дністровського Борис Устименко, завідувач відділу газети «Шевченків край» (Звенигородка) Тетяна Лєпіхова, головний редактор херсонської газети «Новий день» Анатолій Жупина, харківський кореспондент Deutsche Welle Євген Ходун, сумська кореспондентка газети «Україна молода» Алла Федорина й кореспондент «Голосу України» у Рівненській області Олександра Юркова.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13859
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lrjkt
5727 дн. тому
Розумні. Талановиті. Різні.Теж бажаю усім здоров"я. Для друкованого Слова, ефірного Слова, а головне для читачів, глядачів , вони зроблять ще чимало. Цього року їм посміхнулася творча доля. Наступного року вона вибере когось іншого. Успіху! Він потрібен Україні зараз, як ніколи.
Підтримую!-1
5728 дн. тому
Хіба нагорода це подарунок?.. Нагорода - велика відповідальність. Життя тепер буде продовжувати випробовувати цих людей різними способами. Побажаємо їм сили йти далі !
Позорище
5728 дн. тому
А Черновецкому подарил орден Ярослава Мудрого...
читач
5728 дн. тому
Країні потрібні креативні люди. Якраз такі серед нагороджених. Вітаємо.
otar
5728 дн. тому
2 Колега - Дякуємо за виправлення. Ви дуже нервуєтесь, можливо, це наслідок того, що вас забагато штрафували? :) Ми такого не практикуємо, натомість виправляємо друкарські помилки, які знаходимо самі або за допомогою наших любих читачів.
Колега
5728 дн. тому
Глибокошановні колеги, продивіться, будь-ласка, заголовок. Невже ніхто не знає, як пишеться прізвище головного редактора "Дня"? На місці пані Лігачової я б тих, хто недогледів, оштрафувала б. Журналісти, читайте уважніше, що подаєте в заголовках, - підставляєте всіх.
Підтримую !
5728 дн. тому
ПРЕЗИДЕНТ ПРАВИЛЬНО ЗРОБИВ.Ці люди - частина нашого світу. Вони працюють не для себе, а для людей. Люди їм довіряють.
рок
5729 дн. тому
СЛЕДУЮЩИМ ПРИСВОЕННЫМ ЗВАНИЕМ МИШКИ ПАПЛАВСКОГО БУДЕТ "ПРЕЗИДЕНТ УКРАИНЫ". ОБХОХОЧЕМСЯ! И ОБРЫДАЕМСЯ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду