detector.media
15.12.2020 16:15
Олена Гітлянська залишила посаду речниці СБУ
Олена Гітлянська залишила посаду речниці СБУ
Пані Гітлянська лишається працювати в сфері держаних комунікацій.

Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська 15 грудня 2020 року залишила свою посаду. Про це вона повідомила в Facebook та підтвердила «Детектору медіа».

Пані Гітлянська пропрацювала в комунікаціях СБУ шість років.

«Це був надзвичайно цікавий та цінний досвід. За цей час доля звела мене зі справжніми  офіцерами-патріотами, які робили все можливе і неможливе для захисту нашої країни від російського агресора. Інколи, мені як PRниці, було надзвичайно шкода, що самі цікаві, самі значні операції Служби, якими б пишалась будь-яка спецслужба світу, залишались "за кадром" суспільної уваги в інтересах державної безпеки. Сподіваюсь прийде час і суспільство не лише дізнається, але й дасть їм належну високу оцінку», – розповіла вона.

Олена Гітлянська сказала «Детектору медіа», що лишається працювати в сфері держаних комунікацій та з 21 грудня виходить на нову роботу. Деталей вона не розкрила.

Пані Гітлянська додала, що піти з СБУ – було її рішенням, про яке вона попередила за два тижні. За її словами, у Службі безпеки України ще шукають їй заміну.  

Олена Гітлянська багато років працювала кореспондентом інформаційного агентства УНІАН. У 2008 році отримала звання заслуженого журналіста України. 3 жовтня 2014 року вона стала керівницею пресцентру Служби безпеки України, замінивши на посаді Марину Остапенко.

Фото: Олена Гітлянська / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY