Бутусов хоче, щоб на його співбесіду з міністром оборони запросили ЗМІ й транслювали її в Facebook

Бутусов хоче, щоб на його співбесіду з міністром оборони запросили ЗМІ й транслювали її в Facebook

10 Грудня 2020
2808

Бутусов хоче, щоб на його співбесіду з міністром оборони запросили ЗМІ й транслювали її в Facebook

2808
Журналіст сподівається, що ЗМІ та громадські активісти гарантуватимуть об'єктивність і серйозність намірів Андрія Тарана надати йому посаду у відомстві.
Бутусов хоче, щоб на його співбесіду з міністром оборони запросили ЗМІ й транслювали її в Facebook
Бутусов хоче, щоб на його співбесіду з міністром оборони запросили ЗМІ й транслювали її в Facebook

Головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов знову закликав Міністерство оборони України призначити йому прийом у міністра Андрія Тарана щодо пропозиції про роботу. Він хоче, щоб на цю зустріч запросили журналістів та громадських діячів, а також – транслювали її на фейсбук-сторінці відомства. Про це Юрій Бутусов 10 грудня написав у Facebook.

«З огляду на отриману мною пропозиція, враховуючи маніпуляції Міноборони на офіційній сторінці, спробу чинити тиск на журналіста, закрити правдиву інформацію про діяльність МО, вимагаю призначити мені час прийому у міністра оборони, і забезпечити присутність засобів масової інформації, громадських діячів, які будуть гарантами об'єктивності і серйозності намірів міністра оборони А.Таран надати мені керівну посаду в Міноборони. Прошу також забезпечити пряму трансляцію співбесіди в Фейсбуці, за допомогою якого ви віддаєте перевагу здійснювати кадрову політику, пане міністре», – сказав він.

Раніше Кадрова служба Міністерства оборони запросила журналіста на співбесіду та запропонувала ознайомитися з переліком наявних вакансій.

«Міністр оборони Андрій Таран запропонував мені вибрати "міністерську позицію", але замість запрошення на співбесіду до міністра, намагається заткнути мені рот маніпуляціями клерків. Андрій Васильович, ви доросла людина, що за дитячі ігри? Це ж ви на своєму офіційному сайті вирішили мене запросити на посаду, яку я вважаю можливим зайняти, я з повагою поставився до вашої прохання, підготував план дій, чекаю співбесіди з вами, пишіть, телефонуйте», – повідомив пан Бутусов та додав, що сподівається, що «шанс на співробітництво не втрачений».

Нагадаємо, Міноборони 8 грудня в Facebook запропонувало пану Бутусову «зайняти одну з міністерських позицій у сферах, на яких фокусується його фахова увага: це можуть бути, наприклад, напрямки озброєння чи логістики». Журналіст повідомив «Детектору медіа», що погодиться працювати в Міноборони, якщо відомство запропонує йому конкретні посади, які відповідатимуть його вимогам. Він також оприлюднив свою програму дій на майбутній посаді. Пізніше пан Бутусов повідомив, що після пропозиції посади, відомство перестало виходити на зв'язок. 9 грудня Міністерство оборони України звинуватило журналіста в начебто свідомому введенні громадськості в оману, але запросило на співбесіду. 

Фото: Юрій Бутусов / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2808
Читайте також
16.03.2021 13:00
Ірина Ромалійська, «Настоящее время»
4 430
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alex
1229 дн. тому
Україна вже має достатньо клоунів при владі й без Бутусова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду