Міноборони звинуватило Бутусова у некомпетентності та дезінформації, але запросило на співбесіду

Міноборони звинуватило Бутусова у некомпетентності та дезінформації, але запросило на співбесіду

9 Грудня 2020
2756

Міноборони звинуватило Бутусова у некомпетентності та дезінформації, але запросило на співбесіду

2756
За словами журналіста, міністерство після пропозиції посади перестало виходити на зв'язок. У відомстві відповіли, що це неправда - йому залишили номер телефону для контакту.
Міноборони звинуватило Бутусова у некомпетентності та дезінформації, але запросило на співбесіду
Міноборони звинуватило Бутусова у некомпетентності та дезінформації, але запросило на співбесіду

Міністерство оборони України звинуватило головного редактора видання «Цензор.нет» Юрія Бутусова у начебто свідомому введенні громадськості в оману, але запросило на співбесіду. Про це йдеться в повідомленні міністерства у Facebook.

Таким чином у Міноборони відреагували на допис журналіста від 9 грудня. Він повідомив, що міністерство після вчорашньої пропозиції посади перестало виходити на зв'язок. 

«Дивна витівка Міноборони показує небажання провести дискусію щодо проблем, про які я пишу, означає, що їх ніхто не збирається вирішувати», - написав Бутусов.

У Міноборони на це відповіли, що публічне запрошення на посаду «не є умовою ургентного порядку рекрутингу».

«Кадрові служби Міністерства оборони уповноважені провести співбесіду з Юрієм Бутусовим на предмет відповідності його професійних компетенцій вимогам посад, які можуть бути запропоновані йому для працевлаштування. Дана діяльність Міністерства здійснюється у плановому порядку і публічна форма запрошення для будь-кого не є умовою ургентного порядку рекрутингу», - зазначили в міністерстві.

При цьому журналісту натякнули, що для отримання посади у Міноборони серед чеснот йому треба мати «чесність та налаштованість на конструктив».

«Свідоме введення Юрієм Бутусовим громадськості в оману стосовно відсутності контакту з представниками Департаменту кадрової політики Міноборони («Министерство обороны... перестало выходить на связь») не робить йому честі. Адже вчора було визначено уповноважену особу і залишено телефон для контакту у будь-який зручний для здобувача час», - йдеться в повідомленні.

Міністерство зазначило, що кадрова служба запрошує Юрія Бутусова для співбесіди та ознайомлення з переліком наявних вакансій 10 грудня.

«У Міністерстві оборони також з інтересом ознайомилися з програмним постом здобувача, в якій він демонструє нерозуміння меж та змісту функціональних обов’язків посад, на які претендує», - додали в Міноборони.

У відомстві анонсували, що під час зустрічі планують пояснити Бутусову різницю між обов'язками Міноборони та Генштабу.

Нагадаємо, Міноборони 8 грудня в Facebook запропонувало пану Бутусову «зайняти одну з міністерських позицій у сферах, на яких фокусується його фахова увага: це можуть бути, наприклад, напрямки озброєння чи логістики». Журналіст повідомив «Детектору медіа», що погодиться працювати в Міноборони, якщо відомство запропонує йому конкретні посади, які відповідатимуть його вимогам. Він також оприлюднив свою програму дій на майбутній посаді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2756
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду