detector.media
09.12.2020 21:10
Міноборони звинуватило Бутусова у некомпетентності та дезінформації, але запросило на співбесіду
Міноборони звинуватило Бутусова у некомпетентності та дезінформації, але запросило на співбесіду
За словами журналіста, міністерство після пропозиції посади перестало виходити на зв'язок. У відомстві відповіли, що це неправда - йому залишили номер телефону для контакту.

Міністерство оборони України звинуватило головного редактора видання «Цензор.нет» Юрія Бутусова у начебто свідомому введенні громадськості в оману, але запросило на співбесіду. Про це йдеться в повідомленні міністерства у Facebook.

Таким чином у Міноборони відреагували на допис журналіста від 9 грудня. Він повідомив, що міністерство після вчорашньої пропозиції посади перестало виходити на зв'язок. 

«Дивна витівка Міноборони показує небажання провести дискусію щодо проблем, про які я пишу, означає, що їх ніхто не збирається вирішувати», - написав Бутусов.

У Міноборони на це відповіли, що публічне запрошення на посаду «не є умовою ургентного порядку рекрутингу».

«Кадрові служби Міністерства оборони уповноважені провести співбесіду з Юрієм Бутусовим на предмет відповідності його професійних компетенцій вимогам посад, які можуть бути запропоновані йому для працевлаштування. Дана діяльність Міністерства здійснюється у плановому порядку і публічна форма запрошення для будь-кого не є умовою ургентного порядку рекрутингу», - зазначили в міністерстві.

При цьому журналісту натякнули, що для отримання посади у Міноборони серед чеснот йому треба мати «чесність та налаштованість на конструктив».

«Свідоме введення Юрієм Бутусовим громадськості в оману стосовно відсутності контакту з представниками Департаменту кадрової політики Міноборони («Министерство обороны... перестало выходить на связь») не робить йому честі. Адже вчора було визначено уповноважену особу і залишено телефон для контакту у будь-який зручний для здобувача час», - йдеться в повідомленні.

Міністерство зазначило, що кадрова служба запрошує Юрія Бутусова для співбесіди та ознайомлення з переліком наявних вакансій 10 грудня.

«У Міністерстві оборони також з інтересом ознайомилися з програмним постом здобувача, в якій він демонструє нерозуміння меж та змісту функціональних обов’язків посад, на які претендує», - додали в Міноборони.

У відомстві анонсували, що під час зустрічі планують пояснити Бутусову різницю між обов'язками Міноборони та Генштабу.

Нагадаємо, Міноборони 8 грудня в Facebook запропонувало пану Бутусову «зайняти одну з міністерських позицій у сферах, на яких фокусується його фахова увага: це можуть бути, наприклад, напрямки озброєння чи логістики». Журналіст повідомив «Детектору медіа», що погодиться працювати в Міноборони, якщо відомство запропонує йому конкретні посади, які відповідатимуть його вимогам. Він також оприлюднив свою програму дій на майбутній посаді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY